Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocny masaż i oklepywanie brzucha a wczesna ciąża

Polecane posty

Gość gość

no więc tak kilka miesięcy temu [teraz dopiero sobie to przypomnialam] wykonywałam mocne masaże brzucha i stosowalam bicze wodne na brzuch poza tym też chodziłam w legginsach gdzie gumka na brzuchu sciska brzuch..i teraz tak sobie myślę ze ja wtedy czasem nie byłam w ciazy takiej jedno,dwu-tygodniowej...tzn jak dobrze pamiętam chłopak we mnie nie doszedł ale jednak jest taki strach...wtedy pamiętam ze okres dostałam raczej normalny ale jak to była wczesna ciąża to przecież mogłam poronić przez to co robiłam..błagam was powiedzcie ci czy jest możliwośc ze byłam w ciąży i poronilam ?:(( bo bardzo się tym przejmuje bo przeczytałam gdzieś ze kobiety poroniaja a nawet nie wiedzą o tym no i ja teraz nie mam pewności czy też to u mnie moglp

Gość gość
gumka od leginsów miałaby wpłynąć na ewentualną ciążę? Czy ty w ogóle wiesz gdzie jest umiejscowiona macica na samym początku ciąży? Zapewniam cię, że tak nisko się nie nosi leginsów. A co do reszty to wkręcasz sobie -bez spermy nie ma ciąży a bez ciąży poronienia. Miałaś normalny okres i tyle.

Gość gość
no wiem ze nisko ale ja mam nie taki mały brzuch więc mi gumka trochę nisko siedzi zresztą bicze wodne działały i po brzuchu i pod brzuchem tam gdzie jest macica chyba bo wiem ze tam mnie boli np gdy mi idzie okres nieraz więc zapewne tam jest macica. Wiem ze bez spermy w środku ciężej o ciążę ale i o takich przypadkach słyszałam ze jakoś się dostalo do wewnętrz albo ze z tego ejakulatu moglo by coś być bo w tym też są plemniki no i tak sobie właśnie sporo nawkrecalam bo ja prawie przy większości miesiaczek mam jakies skrzepy ale nie są one jakieś duże bardziej taki gestszy śluz i boję się ze poprostu mogło dojść do poronienia a ja nawet o tym niewiem

Gość gość
Nie ma takiej mozliwosci, ze od masazu (nawet mocnego) czu obislych spodni doszlo do poronienia.

Gość gość
N IE BYŁO CIĄŻY! Dziecko, na początku ciąży jest dobrze chronione więc bicze wodne ani masaże nie zaszkodziłby. Skrzepy się zdarzają przy okresie. Miałam tak, nawet gdy nie współżyłam. Skoro nie współżyłaś do końca, okres się normalnie pojawił to nie ma mowy o ciąży ani tym bardziej o poronieniu. Daj spokój, bo chyba naprawdę nie masz co robić, żeby sobie problemy wymyślać.

Gość gość
Miliony, zeby nie powiedziec miliardy kobiet ronia wczesna ciaze i o tym nawet nie wiedza. Nie dochodzi nawet do opznienia miesiaczki. Nie ma mozliwosci, zeby to przewidziec czy sprawdzic czy sie bylo w ciazy...No chuba ze w czasie kazdej miesiaczki bys chodzila na bete.

Gość gość
No i po co ją nakręcasz? W jej przypadku ciąża jest bardzo wątpliwa a ty swoim wpisem tylko podsycasz jej wkręty.

Gość gość
Oczywiscie, ze w jej przypadku nie ma mowy o ciazy, ale tez i w przyszlosci nie bedzie w stanie powiedziec czy to normalny okres czy poronienie. Dziewczyna od kilku dni tu zklada tematy, powinna udac sie raczej do psychologa niz myslec o czym co bylo kilka miesiecy temu!

Gość niebieskakarolcia
no dobrze, a co jesli bylas i poronilas te kilka miesiecy temu?

Gość gość
Nie spotkałam sie wcześniej z jej tematami.