Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8m corka przekreca sie we snie na brzuch

Polecane posty

Gość gość

Zaczela to robic kilka dni temu. Czasem sie obudzi, a czasem tak spi. Bardzo sie boje tego i nie moge spac, a w dziec ciagle do niej zagladam. Jest jakas rada?

Gość gość
A czego się boisz? moja córka też tak spała i śpi do dziś, często prawie całe noce. Sama też lubię spać na brzuchu, więc rozumiem że dziecku tak dobrze.

Gość gość
Skoro robi to sama to normalne. Nie jest noworodkiem aby miałoby się jej coś stać.

Gość gość
Boje sie, ze sie udusi

Gość gość
Moja tez tak sie przewraca i martwie sie,nasłuchuję czy oddycha.Próbuję przewrócić ją na plecki lub na bok,ale za jakiś czas spowrotem przekręca sie na brzuszek.Ważne,zeby nie miała poduszki,musi spać na płaskim.

Gość gość
Ona ma już 8miesięcy, daj spokój nic jej nie będzie. Mój tez spał na brzuchu i nadal tak śpi.

Gość gość
Ja się nie boję, moja śpi tak od dawna. Nie kładłam jej na brzuszek, zawsze wtedy płakała, ale jak sama zaczęła się przewracać to uwielbia tak spać i śpi czasami większość nocy. Moja nie ma poduszki typowej tylko klin, rzeczywiście może jakaś duża miękka poducha nie jest bezpieczna, ale jeżeli dziecko samo się potrafi swobodnie przewracać to moim zdaniem nic mu nie grozi. Dla wszystkiego zwróć uwagę na poduchę, lepiej dmuchać na zimne.

Gość gość
Spi na malej plasciutkiej poduszce z wozka. Moze ja calkiem wyjme

Gość gość
Jak się boisz to wyjmij poduszkę. Takiemu małemu dziecku nie jest potrzebna. A to że sama się w nocy przekręca to normalne, bezpieczne. Wszystkie dzieci tak robią.