Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upadlające traktowanie seksualności mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny maja sexik w oprawie na codzień od najmlodszych lat i uchodzenie za cnotliwe, do tego tworzą idee szanujących sie by płec męska sie lepiej starała, a ja mam od płci kobiecej samą gorycz, ktoś rozwiąże mój problem? bo np stwierdzenie że jestem brzydalem nic nierozwiązuje, bo płeć kobieca niepatrzy na piekno (chyba że własne). Tłumacząc na inny jezyk, w naturze jest tak ze samce zabiegaja o samice no i ja mam z tym problem, upokarza mnie to, zlosc gorycz zawisc mnie zalewa gdy patrze ze małolata dostaje komplementy, propozycje od masy osobników płci męskiej, a ja żebym nigdy nie mogl nic dostać. W sferze seksualnej odczuwałem tylko i wyłącznie zawsze samo zgnębienie, zawsze ja musiałem zagadywac o sex, zawsze odrzucenia i upadlające stwierdzenia mnie otaczały: mezczyzni to wykorzystywacze, mysla o jednym, traktuja przedmiotowo, cycki rządzą, kup mi dzinsy zrobie ci loda, płec brzydka, idz na dziwke jak chce ci sie, cenie sie i szanuje, nie jestem taka jak inne, jak szukasz tylko sexu to sie nie dziw ze zadna cie nie chce Nie bardzo rozumiem, jak inni potrafią być zdobywcami, akceptować że dziewczyna jest nagrodą, mieć dużo do zaoferowania dziewczynie, kwiaty, kolacje, kino, robienie sie na dowcipnego typa, nigdy nie moglem zaakceptowac takiej roli, która mi sie kojarzy z poniżeniem, byciem jak ktoś oglądajacy sie za d****i, obmyslający jak do nich zagadac, mogac liczyc jeszcze na odrzucenie, nazwanie myslacym o jednym. W okresie letnim czy wiosennym moje problemy w związku z upadlającym traktowaniem seksualnosci mężczyzn sie nasilają, wystarczy że zobacze usmiechniete dziewczyny idące ulicą i robi mi sie wtedy zle, wszystko co robie traci sens, czuje że one czują sie atrakcją, mają spełnienie, a ja czuje sie jak ktoś gorszy z brakami, w ich mniemaniu zapewne 'facet co chciałby' i tak zawsze wyglądały moje relacje ze stroną kobiecą. Nie dostałem nigdy żadnego zainteresowania moją seksualnością, a zupełnie coś odwrotnego, z wygladu byłem ładny, potem brzydłem (widząc że strona kobieca nie musi zdobywać sexu i jeszcze dostaje pieniądze za niego.

Gość gość
Facet zapewne jesteś młody, od 27 roku życia same się pchają. Wystarczy ze jesteś w miarę zadbany. A ostatecznie k***wki tez są fajne, za dużo myślisz. Poddaj się instynktom.