Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która metoda przedłużania rzęs najlepsza?

Polecane posty

Gość gość

1:1 ,2:1 czy 3:1 . Żeby oko było ładne, i nie wyglądało strasznie sztucznie ;-) chciałabym przedłużyć na ślub :-)

Gość gość
polecaja metodę 1:1

Gość gość
poczytaj o metodzie 5D. rzęsy po niej nie wypadają, wyglądają bardzo naturalnie i są wyjątkowo gęste. i jeszcze mały plusik- trzymają się najdłużej.

Gość gość
Na ślub to najlepiej nakleic kępki. Kosmetyczka odradzała przedłużanie. Zbyt teatralne i makijaż jeszcze do tego, masakra gotowa..

Gość gość
na ślub kępki naklejone na klej Duo. nie odczepią się. jeśli ślub jest za 1/2 miesiące polecam odżywkę Long 4 Lashes. Najtaniej kupić ją można na allegro, jest też na promocjach w rossmannie i gwarantuję cudne rzęsy. sama ją używam. smaruję codziennie na noc od 5 miesięcy. odżywka mega wydajna mimo, że wygląda na małą. na prawdę polecam, efekty wachlarzy widoczne po miesiącu.

Gość gość
Jak dla mnie 1:1. Robiłam u Patrycji Deviron w Krakowie i zdecydowanie to jest fajna sprawa :)

Gość gość
A jak sie sprawowaly przy robieniu makijazu?

Gość gość
Ja mialam robione 1:1 secret lashes, bardzo naturalny efekt i utrzymywały się dośc długo. Polecam w Poznaniu salon Beauty Premium.

Gość gość
Jak dla mnie uciążliwe, ale nie jakoś bardzo było zmywanie. Wcześniej wystarczył wacik i "z głowy". Kiedy ma się przedłużane rzęsy trzeba bardziej uważać - ja stosowałam wtedy płyn micelarny i patyczki do uszu.

Gość gość
Bielenda ma specjalny płyn do demakijażu oczu i przedłużonych, zagęszczonych rzęs. Jest bezzapachowy i ma bezolejową formułę, która nie rozpuszcza kleju, ale zmywa dosyć dobrze tusz do rzęs. Patyczki do uszu też bardzo pomagają w dokładnym demakijażu oczu

Ja zdecydowanie jestem za przedłużaniem, wcale nie są sztuczne !! jak dobrze zrobione wyglądaja ekstra i nie przeszkadza makijaż bardzo naturalne sa 1:1 , ale ja miałam długie i gęste 3 do 1 wszystko zalezy od efektu jakiego sie oczekuje i od własnych rzęs najlepiej wypróbować z 3 m-ce wcześniej 2 czy 3 metody i różne długości i wybrać a wygoda nieziemska

Gość gość
w ogole mi sie nie podobaja przedluzone rzęsy