Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniMagdaDfg

Bezdzietni z wyboru to pasożyty powinni płacić państwu pieniądze

Polecane posty

Gość PaniMagdaDfg

Które by potem otrzymywały osoby ubogie z dzikiem albo rodziny wielodzietne. Wartość tego podatku byłaby równa kosztowi utrzymania dziecka.Dość tego pasożytować trzeba tych egoistów zmusić do spełnienia obowiązku wobec kraju.Proponuje również by nie obejmowały ich inne przywileje.

Gość gość
nie znam żadnego ubogiego z dzikiem🖐️ takie zwierzę to kosztowna sprawa

Gość gość
Tak z "dzikiem" jestem mądra i pusta lala. Zaraz mnie przelecą kochani ! Ja piszę "dzikiem" bo po mnie tak dają mi

Gość gość
💤

Gość gość
A ja jestem takim pasozytem z moja zona. Mamy normalne fajne prace mieszkanko dzialeczke nie mamy dzieci. Jest czas na zainteresowania ksiazki teatr kino. Po prostu tak wyblismy. Dzieci sa swietne ale cudze. Po 3 dniach z chrzesniakami mamy dosyc. Moze cos tracimy mamy 32 lata ja a zona 26. Kiedys moze sie odmieni.

Gość PaniMagdaDfg
Hahah jedyny wasz argument to to ze mi się dwa klawisze nie wcisnęły. Noo ładnie pasożytki

Gość PaniMagdaDfg
I teraz pasożytki zamknąć mordy, bo jesteście nikim ! Jesteście mrówkami przy mnie ! Hahahaha. To, że mąż zostawił mnie, bo przeleciał mnie przez chwile i mu nie stanął to także nie argument ! Żegnam was śmiecie !

Gość PaniMagdaDfg
dziś To był podszyw oczywiście temat aktualny

Gość PaniMagdaDgf
ja mam 6cioro, 7 w drodze i mi Państwo polskie płaci. i to niemałe pieniądze. wiec pracujcie wydajniej. lenie polskie. bo chcę podwyżkę

Gość gość
obowiazek wobez kraju - ale jaja :D

Gość gość
Jako osoba uboga z dzikiem popieram ten projekt. Nie macie pojęcia ile ta świnia żre, a do pracy iść nie mogę bo musze pilnować dzika.

Gość gość
Co za bezmózgi pasożyt założył ten temat!!!! Narobiłeś łazęgo bachorów nie patrząc na przeludnienie na świecie, to teraz nie oczekuj ze ktoś je będzie za ciebie utrzymywał. Ale gratuluję poczucia humoru hahhahaa co za debil

Gość gość
łooooooo dzik mi uciekł, łapajta dzika

Gość gość
w życiu nie będę mieć dzieci i nie strasz mnie podatkiem hahah bo padnę ze śmiechu

Gość gość
a dzika w szczególności

Gość gość
wiesz co ci powiem? mam to w duuuuupieeee !!! :D jak na trzaskali to niech teraz się dwoją i troją ja mam to gdzieś :P mam 28 lat, mam męża i nie zamierzam mieć dzieci ;) nie lubie ich, irytują mnie i nie zamierzam na nie płacić :) NIE OBCHODZĄ MNIE ONE, TO RODZICE MAJĄ IM ZAPEWNIĆ BYT A NIE JA

Gość gość
Mamy przeludnienie, a dziki są pożyteczne i mniej szkodzą naszej planecie niż ludzie, więc jeśli jakiś ubogi człowiek chce się zająć dzikiem, to państwo powinno mu dać zasiłek.

Gość gość
ja to jestem pasożytem że hoho :D zarabiam 2500 mąż 3200, mamy piękne 5-pokojowe mieszkanie, chodzimy do restauracji, teatru kina ile tylko chcemy :D wydaje swoje pieniądze na wszystko co chce :D i żyje sobie tak już prawie 15lat bez dzieci i czuje się najszczęśliwszą kobietą na ziemi :D a to dlatego, że nie mam dziecka ;) i nie muszę za żadne płacić :D i mam wszyściusieńkie przywileje które zawsze będę miała :D podsumowując - mam kase, mam dom, mam podróże, mam przywileje i nie mam dziecka - życie WSPANIAŁE :D

Ja również jestem nieszczęśliwą posiadaczką dzika i ubiegam się o dofinansowanie.

Gość gość
s/p/i/e/r/d/a/l/a/j chory umysłowo człowieku :)

Gość gość
w tym temacie widać jak to fajnie jest mieć dziecko