Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZnienawidzonaPrzezInnych

Mam ojca alkoholika !

Polecane posty

Hejka, mam 14 lat mój tato to alkoholik. Wstydzę się zapraszać kogokolwiek do domu, bo w każdej chwili może wpaść do mojego pokoju nawalony i marudzić krzyczeć a co najgorsze bić mnie. Kiedyś moja mama go wyrzuciła z domu, ale po 4 dniach się pogodzili i i wrócił Mama o wszystkim wie ale boi się komuś powiedzieć ja zresztą też, bo po pierwsze dalej go kocham a po drugie się go boje. Chcę żeby było jak kiedyś ! Co mam zrobić? Jak go zmotywować do przestania ? Pomocy czasami nawet mam ochotę spakować się, uciec i nigdy nie wracać ale nie zrobię tego mamie... proszę pomocy

Gość gość
Obawiam się że jeżeli ojciec sam nie będzie chciał wyleczyć się z nałogu to nikt go nie zmusi.

Gość Bronkobus
Hmmm, ogólnie chodzę po tym forum tylko, żeby trollować ludzi i wgl, ale teraz się postaram i spróbuję pomóc. No cóż... To co się dzieje u Ciebie nie jest łatwe i na pewno jest Ci trudno. Skoro go kochasz, to zapytaj czemu pije? Może ma jakieś problemy? A skoro mama się boi to wierz mi czy nie, ale nigdy się go nie wypędzicie, dopóki Twoja mama się nie zbierze na odwagę albo Ty. Cały czas tak będzie, na prawdę. Może spróbuj tacie przemówić, że jest Ci przykro i nie chcesz żeby pił. Jak coś to odpisz, w każdej chwili pomogę. Sam mam 15 lat ;p

Gość gość
mój sika w spodnie jak się nawali teraz jest u kolegi ojciec raczej nie jest agresywny ale zdarzyło mu się mnie uderzyć ale ja mu oddaje ja sobie nie pozwolę na takie traktowanie

Gość Bronkobus
No i jak tam idzie? Dobrze czy źle?

Gość Bronkobus
Niestety, kończę konwersację, gdyż autorka ma to w d***e widzę. Żegnam wszystkich ! Pa ! :)