Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ciągle smsuje do mnie co robić

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem, że on jest zakochany...ale... ile można, wysyła mi mnóstwo smsów!!! Mam tego dość, przecież nie będe mu pisać co jem na obiad, albo że leżę na kanapie i oglądam serial. Ciagle smsuje, ja mam tego dość. całe zycie byłam pewna, że wybiorę sobie takiego faceta jakiego będe chciała, no i zakochałam się na zabój, to jest mój wymarzony facet, ale ma ta okropną wadę!!! Nie mieszkam z nim na razie więc nie widzimy się cały czas i chcę iść na basen, na siatkówkę, na angielski, siedzę w pracy a tu bzzzzz- sms!!!! Dostaję szału, czy on nie może wytrzymać żeby do mnie nie pisać. To jest straszne ja nie potrzebuję z nim gadać cały czas przecież :-O W weekendy tylko czasem z kolegami w góry jedzie i wtedy mam spokój z tymi smsami. Mnie wystarczą 2 sms na dzień. A jemu chyba ze 40!!! masakra

Gość Bronkobus
To powiedz, żeby ograniaczył te sms'y... Chociaż, gdy jesteś w pracy czy coś to Ci przeszkadza. Przynajmniej w pracy Ci nie będzie przeszkadzał ;).

Gość gość
mam pomysł zaaranżuje randkę i się rozbiorę [ważę 113 kg ] chyba wtedy przestanie smsować?jak myślicie?

Gość Bronkobus
Sądzę, że tak xD. To chyba najlepszy sposób koleżanko :D

Gość gość
moim zdaniem niem ma co robić i się chłopina nudzi to sobie przypomina że ma dziewczynę i pisze

Gość gość
No pomóżcie mi ! Cały czas mi kurde mol pisze sms'y... Ale wy tępi jesteście serio...

To Ty jesteś tępa. Na pewno nie obrażaj całego tutaj forum bo to może być bardzo kiepskie. Chcę powiedzieć realistycznie i po prostu zmień sobie numer telefonu i po prostu będziesz miała spokój. czy dla Ciebie dziewczyno to jest aż takie trudne i akurat masz z tym jakiś problem ? Jeśli tak to nie wiem co radzić.

Gość gość
my się przecież dobrze znamy, widujemy często, uwielbiam z nim spędzać czas, ale nie smsować! On też ma duzo zajęć, przecież wiem co on robi i kiedy, ale za wszelką cenę musi pisać te sms-y, bo chyba chce mi pokazać że mu na mnie zalezy ( z tym, że mnie na nim też więc nie musi się starać o mnie bo sama z własnej woli chcę z nim być ). wiem, że mu kiedyś przejdzie jak minie to pierwsze najsilniejsze zakochanie i jeszcze będe żałować tego że już nie wypisuje. No nie chcę żeby mu było smutno więc mu nie zwracam uwagi :-( A mam dość. Wszystko wiem co on robi, az straszne to jest :-(

Gość gość
Słuchaj gamoniu, przecież jestem jego dziewczyną, tak? Co ja mam zrobić nieudaczniku? Myślisz, że to fajne jak Ci cały czas wysyła sms'y?

Gość gość
ej to nie ja was obrażam to wszystko to są podszywy! Ja jestem uprzejma, przez myśl by mi nie przeszło żeby pisać te bzdury co te podszywy piszą

Gość gość
to ciągle podszyw nie zwracajcie uwagi wyzywa od gamoni i takich innych. podszywie spadaj z mojego tematu, sam jestes gamoniem. smieszny jestes ale wiesz kulturka musi być

Gość gość
o i znów mi napisał - czy dzisiaj odkażiłam jamę ustną - mnie pyta a po co on mnie o to pyta?

Gość gość
Nie pisze na pewno jak wali konia xD.

Gość gość
tak więc mi pomóżcie ich zgładzić ! albo wam w pape szczele !

Gość gość
Chce lodzika juppppiiiiiiiii xD.

Gość gość
ja nie moge, ja was bardzo prosze, jestem miła i cierpliwa, ale on mi pisze, czy myłam dzisiaj jamę ustną i czy zęby nie mam żółte ! no ludzie to jest nie do zniesienia !

Gość gość
pomożecie mi czy nie? jak nie to z nerwów wam w pape szczele gamonie

Gość AntyAutorTegoTematuIzi
Ja nie moge, to, że facet do cb sms'uje to trudno uświadom go, że tego nie lubisz. A co do sprawy, co pisałaś o swojej jamie ustnej nie sądzę, że jesteś inteligentna. PS. gamoniem to mnie nie nazywaj suko, i w pape też mi nie "szczelisz" tak więc autorze tego pytania SAM JESTEŚ GAMONIEM