Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 20.07.2015

Polecane posty

Gość gość
Martha, a co ty tak wyzywasz od Polaczków i biedoty ? Nie znałam cie z tej strony. :/

Gość gość
Na 10 str. edytowałaś i usunełaś, a teraz wypierasz sie że nie wyzywałaś. :D

Gość gość
to po co edytowałaś?

Gość gość
tak

...Martyna ...powiem szczerze że też widziałem te teksty i mnie trochę zaskoczyły :( ...kiedyś podobne teksty zarzuciłem kresce to zbył to milczeniem... co jest że ludzie z emigracji uważają się za kogoś lepszego od rodaków w kraju, zwłaszcza tych którym za specjalnie się nie wiedzie ... (pomijam już jak się wiedzie tym za granicą bo sadzę że jest z nimi podobnie jak w kraju jednym się udało innym nie)

Gość gość
Ale kotce i puszowi już nie zarzucisz wyniosłości i pogardy dla Polaków? Hipokryta !!!!

@Matu Prosilbym cie o nie rozmawianie z Martusia jesli chcesz nadal uczestniczyc w WPNK do czasu az zacznie stosowac sie do zasad i da slowo ze to trwala zmiana. Chodzi i ignorowanie wypowiedzi z pomaranczy.

Gość gość
Im nie bo z nimi pisze :O Z kotka nikt nie chce gadać, wyżej sra niż duppe ma z tym swoim podwójnym obywatelstwem

Gość gość
Zamknij ten temat debilu bo się ośmieszasz Waliku.

@ Matu Wczoraj dobrze bylo widac do czego prowadzi rzomowa z pomaranczami skonczylo sie chamskim wyzywaniu Martusi. Reagowanie na wypowiedzi pomaranczy niewazne jak ostre tylko zacheca chamsko sie wypowiadajacych bo dla nich najwieksza nagroda jest to ze zostali zauwazeni i mogli kogos zranic chamskimi wyzwiskami skoro odpowiada na nie. Najwieksza kara dla nich i jedyna skuteczna metoda obhrony jest ignorowanie ich bo wtedy czuja sie jakby sami do siebie pisali maile.

Gość gość
Martha słonko zlewa sie trolli co prowokują. Bądź ponad to i to co piszemy świadczy o nas. :)

...Wilku ale z drugiej strony to póki co tylko Ty tu jesteś i nie ma do kogo gęby otworzyć. Co do imigrantów to akurat od wspomnianych kotki i pusza takich tekstów nie słyszałem...

Gość gość
ale kłamliwa p***a jesteś :D nie przepadam za wilczurem, ale z niego też beke kręciłaś że pozwoli ci na wszystko i edytowałaś :D

Gość gość
Kłamca i hipokryta.

Gość gość
Wilczur. Nowa zasada żeby nie móc edytować co się napisało. Albo nie odpowiadac osobie która edytuje.

nic tu po mnie:) przepraszam za swoje i kolezanki istnienie:)Milego dnia:))

@Martus Wszystkie swoje wypowiedzi pisze ze swojego nicka. Przykro mi ze myslisz ze bylbym zdolny do takich atakow na Ciebie. Zawsze cie bronilem. Sama zdecydowalas sie na nieprzestrzeganie zasad WPNK i tylko napedzasz tych co cie chamsko wyzywaja bo czuja sie zauwazeni przez Ciebie a to ich motywuje do dalszego pisania. Tlumaczylem ci to wielokrotnie. Mnie tez chamsko wyzywaja ale nie reaguje nie wdaje sie z nimi w bezsensowne dyskusje bo wiem ze dla nich najwieksza kara jest ignorowanie. Przemyslisz sprawe zacznie sz stosowac sie do zasad i dasz slowo ze to trwala zmiana postawy mozemy normalnie rozmawiac. Mowie ci jasno z mojej strony nie ma zadnych chamskich atakow na Ciebie z pomaranczy wszystko co mam ci do powiedzenia pisze ze swojego nicka i nie mam w tym nic chamskiego a jedynie konsekwentne stosowanie sie do zasad. To wszystko co mam ci do powiedzenia.

@Matu Rozumiem ale jest wiele tematow na ktorych mozesz rozmawiac z Martusia, jak masz z nia ochote pogadac zapros ja na inny temat a tu uszanuj zasady jakie obowiazuja. Mi kompletnie nie zalezy na tym zeby kosztem lamania zasad WPNK dzialala nie przerwanie czy byla wysoko na liscie tematow:) Jak tak sie zdarzy ze raz w tygodniu odbedziemy ciekawa rozmowe lub milo spedzimy czas to dla mnie jest ok:)

Gość gość
edytować można błąd ale nie usuwać całą wypowiedz. Tylko frajerzy tak robią. Nie odpisywać takim co to robia

Gość gość
Matu, bełkotu widma-kreski nie brałabym na poważnie. Bo jest upośledzonym i chorym psychicznie człowiekiem. Oby już nie wrócił czub. :))

Gość gość
09:09 ale podli jesteście i co wam przeszkadzają ludzie na forum :/

Gość gość
Giaa zaloguj sie.

Gość gość
Smród będzie szczypał w oczy skrzyknęli się najlepsi tancerze ero i postanowili zrobić taneczny spektakl fundujecie ludziom śmierdzącą bombę.Różowy sen pryska jak bańka mydlana Ludzie nie kryją niezadowolenia obawiają się przykrych zapachów, plagi szczurów i zagrożenia dla Euro oczywista masakra