Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lysh

Kto pomoże dostać się na Woodstock?

Polecane posty

Cześć :) na imię mam Gracjan pochodzę z Wielkopolski i jestem tu nowy. Zanim ktoś napisze ze mam iść do roboty zamiast tu wypisywać to pozwólcie ze opowiem o swojej sytuacji. Z zawodu jestem Elektrykiem praca pod względem zarobków jest bardzo dobra lecz niestety nie zawsze trafi się na odpowiedniego pracodawcę ... Jak to w tym kraju bywa większość ludzi ma dwie wypłaty na konto ta najniższa a pod stołem reszta i wszystko byłoby ok gdyby nie fakt ze mój szef dostał pracę w Niemczech a tu zawiesił działalność i zostałem z wypowiedzeniem za najniższa krajową.... po opłaceniu mieszkania i spłaceniu rat zostało mi już tylko na przeżycie i nie przejmował bym się tym gdyby to nie był czas Woodstocku na który już mi niestety nie wystarczy :( Tak więc jeśli są tu osoby które chciałby mnie wspomóż każdą złotówką będę bardzo wdzięczny i wypije za wasze zdrowie na najlepszym festiwal na Świecie a jeśli tez macie zamiar tam jechać to zapraszam na pogo do błota !:) rozumiem tez ze są osoby które potrzebują bardziej pomocy bo nie mają co do garnka włożyć i nie spodziewam się nic wielkiego. Dziękuję za sam fakt doczytania do końca :) BZWBK: 59109011440000000115986030

Gość gość
jedz ns stopa, tez tak zrobilam 16 lat temu , a zarcie i picie i dadza , a na pewno wiosce kriszny dostaniesz miche z ryzem :)

prawdę mówiąc myślałem o tym ale tak totalnie bez grosza przy tyłku to strach :(

Gość gość
Tez bym chciala tam pojechac ale mieszkam za granica, i co z tego ze mam kase