Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grace Burgess

Mężczyźni o prawicowych poglądach

Polecane posty

Gość Grace Burgess

Bardzo podobają mi się mężczyźni o prawicowych poglądach, najbardziej patrioci. Polityka to ważna sprawa, ale sama za bardzo na niej się nie znam. Bardzo lubię gdy ktoś mi tłumaczy o co dokładnie chodzi, lubię słuchać jak o faceci rozmawiają o polityce, jak bardzo polityka angażuje ich emocjonalnie. Muszę przyznać, że z chęcią pozwoliłabym się lekko zindoktrynować facetowi, o ile znalazłabym kogoś inteligentnego, kto logicznie wytłumaczy swoje poglądy :)

Gość gość
Jestem prawicowcem i powiem tylko, że każda skrajność jest zła. Skrajna prawica to praktycznie faszyzm. Tak samo skrajny liberalizm jest również bardzo niebiezpieczny, gdyż doprowadza do rozwarstwień na tle społeczno-kulturalnym.

Gość Grace Burgess
Nie miałam na myśli skrajnej prawicy, ich się trochę boję, poza tym często są wulgarni i brak im ogłady. Jestem zwolenniczką takiej prawicy, która jest zgodna z moim chrześcijańskim światopoglądem.

Gość gość
Chrześcijanką? Katoliczką czy prawosławną? Bo tutaj jest różnica :P.

Gość gość
Bardzo podobają mi się mężczyźni o prawicowych poglądach, najbardziej patrioci. xxx nie każdy patriota prawicowiec i na odwrót, poza tym patriotyzm w XXI wieku ? haha majtki z Chin, telefon z Korei, meble ze Szwecji, samochód z Niemiec lub Francji itp, o jakim patriotyzmie wy mowicie ? Wolska dla Wolaków czy moze dalsze pozwalanie kosciolowi na indoktrynacje Polakow ?

Gość gość
Wbrew pozorom takie rzeczy też są ważne w związku. Trudno, żeby chadecko nastawiona dziewczyna dobrze dogadywała się z liberalnym lewicowcem w innych dziedzinach życia.

Gość Grace Burgess
Jestem katoliczką. Uważasz, że duża różnica? Myślę, że jeśli chodzi o wartości w życiu, o moralność, o światopogląd, to raczej wszyscy chrześcijanie żyją podobnie.

Gość gość
nie każdy patriota prawicowiec i na odwrót, poza tym patriotyzm w XXI wieku ? haha majtki z Chin, telefon z Korei, meble ze Szwecji, samochód z Niemiec lub Francji itp, o jakim patriotyzmie wy mowicie ? Wolska dla Wolaków czy moze dalsze pozwalanie kosciolowi na indoktrynacje Polakow ? xxxxx Wlaśnie zależy co rozumiecie pod pojęciem patriotyzmu

Gość gość
Co ma zakup produktów do patriotyzmu? Patriotyzm to miłość do ojczyzny i chęć walki o nią. Polacy nie produkują telefonów ani samochodów ani telewizorów. Z wielką chęcią wolałbym kupić coś polskiego, niż chińskiego. To, że ten pożal się Boże rząd zezwala na zalewanie Polski niebezpiecznym szajsem z Chin, to już inna sprawa. Sam jestem na dokładne patrzenie żółte łapki, które produkują produkty nie spełniające podstawowych wymogów.

Gość Grace Burgess
gość dziś , wiem, że nie każdy patriota to prawicowiec, dlatego podkreśliłam, że podobają mi się prawicowcy, w szczególnośc***atrioci.

Gość gość
Co ma zakup produktów do patriotyzmu? xxx g/owno nawet nie czytam dalej co napisalas/es

Gość gość
*za dokładnym patrzeniem na żólte

Gość gość
"Dalsza indoktrynacja Polakow przez kościół "ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Zakup produktów do patriotyzmu. Wobec tego, co nim jest. Mówienie o tym jak to się państwo kocha. Takich jest wielu, w tym w więzieniach, a prawo swojego kraju mają w pogardzie. ?Mówią o patriotyzmie, a podatki płacą na Cyprze.Więc jak rozumiecie patriotyzm

Gość gość
Chęć walki o nią szczególnie wtedy kiedy nie ma takiej potrzeby, to można gardłować o tym. Jak przychodzi co do czego to emigracja. patrzcie go robią heroje.

Gość dyskretny doswiadczony
Grace Burgess - jesli jestes dziewicą to mogę sie dla ciebie zacząc sie interesowac polityką. Podaruj mi swą niewinnosc. Spełnię Twoje marzenie o pierwszym doświadczeniu. Będę długo pieścił, wezmę Cię delikatnie i bez pośpiechu, będę szeptał do ucha bardzo przyjemnym głosem patriotyczne i prawicowe teksty. Nikt się nigdy nie dowie...

Gość gość
skoro kobiety tak lubią mężczyzn o prawicowych poglądach to dlaczego na marszu było tak niewiele pięknych kobiet a tak wielu rozwrzeszczanych drani?

Gość gość
Na marsze chodzą kibole i inni bandyci, żeby się trochę po/na/pier/da/lać legalnie, pod przykrywką miłości do ojczyzny :)

Gość gość
gość dziś x tak jak wczoraj:d🖐️ "morze polskości, marsz niepodległości"

Gość gość
Jestem dziewczyną o prawicowych poglądach i nie byłam na marszu, bo nie miałam z kim. Gdybym mogła iść przy boku jakiegoś dżentelmena, to z chęcią bym się wybrała :)