Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy jesteście zazdrosne na plaży

Polecane posty

Gość gość

o gołe kobiety? Mam na myśli zagraniczne plaże, gdzie kobiety opalają się topless i w stringach.

Gość gość
nie ma o kogo :) same pasztety ........ gdzie te laski się pochowały ..... - młode dziewczyny albo grube, albo chude, albo rozciągnięte, a starsze ratują się i podciągają plastikami .....mój facet był w tym roku bardzo zawiedziony - nie było na czym oka zawiesić :D

Gość gość
Ja właśnie niedługo się wybieram i myślę, że będę zazdrosna i to bardzo. Nie ma co się oszukiwać, że same brzydkie są na plaży :)

Gość gość
kobiety są zazdrosne ale o mnie jestem chodzącym seksem :))

Gość gość
gość dziś a gdzie widziałaś coś normalnego ? Nawet coś w klasie średniej trudno spotkać ... ale faceci i tak się gapią, wiadomo .....czasem takie przypadki chodzą, że trudno ślepiów nie wytrzeszczyć :P

Gość gość
Bo kobiety myślą, że czas stoi w miejscui bycie szczupłym wystarczy. Czas nie działa na waszą korzyść. W pewnym momencie trzeba zacząć ćwiczyć bo inaczej ciało będzie wyglądać coraz gorzej. Ja przed 30-tką byłam szczupła ale ciało nie te. Na 30-te urodziny zaczęłam ćwiczyć na siłowni (ciężarki, bieżnia) i w wieku 35 lat wyglądam najlepiej w życiu i w tym roku nad morzem naprawdę czułam się super.

Gość gość
A Ty seksie chodzący, nie jesteś zazdrosna o inne chodzące seksy? Ja myślę, że można być nie wiadomo jaką pięknością, ale natura tak stworzyła facetów, że to co nieznane kusi..

Gość gość
To fakt, też jestem szczupła i ćwiczę. Jednak nie ma jeszcze efektów, za późno się zabrałam do tego, wyjazd już niebawem :P

Gość gość
ja się ciesze, że u nas tak nie ma bo mój facet nie ma na co patrzeć a tak to mi tylko ubliżał, że mam flakowate cycki

Gość gość
heh czytałam wczoraj Twój wątek. Ja najlepiej się czuję w swoim pomarańczowym bikini, jednak to mi nie przeszkadza jednak być zazdrosną :)

Gość gość
tak

Gość gość
faceci lubia zdradzac.

Gość gość
Też nie ubolewam nad tym, że u nas tego nie ma ale jednak nie będę z powodu gołych cyców rezygnować z wyjazdu :D Trzeba tylko jakoś hmm zcierpieć :P Sama nie planuję opalać się topless, za to chcę sobie kupić fajnie wycięte bikini ze stringami :)

Gość gość
*ścierpieć o litości :Dhaha

Gość gość
No bo ja to jestem nie przyzwyczajona, możecie się śmiać, czy coś. Nie byłam wcześniej na takich wczasach, więc to nowość dla mnie i co mam udawać, że jest to dla mnie naturalne, kiedy u nas tego nigdy nie widziałam :) W sumie to niewiele taki strój zasłania, więc może nie będzie aż tak wielkiej różnicy? Jednak ja jestem przecież zazdrośnicą złośnicą nawet nad Bałtykiem. Figury nie mam złej, problem raczej leży w główce hehe

Gość gość
mozesz sie opalac topless.

Gość gość
za granicą to nawet nastolatki opalają się toples a nawet nago i można popatrzeć na piękne młode kobiety