Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy używanie perfum jest pedalskie?

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 15 lat, ale chciałbym kupić już swoje pierwsze perfumy męskie oczywiście, nawet byłbym w stanie sięgnąć po te z górnej półki jednak znajomi mnie wyśmiali, gdy się z nimi tym podzielilem pytali, czy co ja gej jestem i żebym nie robił z siebie c***y :/ obróciłem to w żart i im przeszło, boję się jednak że wyczują je ode mnie, gdy je kupię i będą się nabijać, że jestem jakimś lalusiem

Gość gość
wspolczuje znajomych :O

Gość gość
przestaną się śmiać jak zobaczą jak laski się do ciebie zaczną kleić polecam coś na bazie goździków

Gość gość
goździków???

Gość gość
to według twoich kolegów każdy facet to pedał? Bo używa wody po goleniu albo toaletowej? Tak w ogóle to w Polsce nie ma perfum. Są wody toaletowe, perfumowane i po goleniu. Koledzy dezodorantów też jak rozumiem nie używają i myją się wyłacznie wodą, o ile w ogóle się myją :D

Gość gość
z kim Ty się zadajesz? przecież to idioci :o i co rozumiesz pod pojęciem górnej półki? Bo jeśli Nike czy inne Adidasy to celujesz w półkę mocno dolną. Gucci czy Hugo Boss to zaledwie średnia, a wysoka kosztuje już naprawdę sporo i nie są to kwoty 200-300 zł...

Gość gość
no nie, dezodorantów raczej używają, ale śmieli się z perfum (czy tam wód toaletowych itd), które mają służyć wyłącznie ładnemu zapachowi, że po to co chłopakowi itd

Gość gość
Dobra, to chodziło mi o tą półkę średnią, czyli Hugo Boss itd.

Gość gość
Kup sobie perfumy Armani - Sport Code Zayebiste są :D jak wyczuwam je na jakimś facecie to mam ochotę się na niego rzucić, tak na mnie działają. Moge ci zagwarantować, ze laski z klasy będą się do ciebie kleiły

Super, jeśli mężczyzna używa perfum, a znajomych ogromnie współczuję.