Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która opcja mieszkania z dzieckiem jest najlepsza?

Polecane posty

Gość gość

1. Mieszkanie z rodzicami we własnym pokoju z dzieckiem, nowy dom, z ogrodem na wsi, nie miałabym możliwości pracy ponieważ byłabym od rana do wieczora sama z dzieckiem. 2.We własnym mieszkaniu w mieście, ale z babcią, która myślę mogłaby zająć się moim dzieckiem a ja mogłabym pracować. Dodam, że w tym roku zaczynam studia zaoczne. Więc w weekendy niestety i tak będę musiała zostawiać dziecko pod czyjąś opieką najprawdopodobniej ojca dziecka. To dopiero początek ciąży, ale już się nad tym zastanawiam, ponieważ w zaawansowanej ciąży przeprowadzka to raczej zły pomysł.

Gość gość
1.

Gość gość
W opcji 1, najbardziej martwi mnie brak możliwości pracy.. Więc tez brak pieniędzy. Studia będą opłacane. Alimenty na dziecko dostanę od ojca, ale jeszcze wiadomo to nie wystarczy i jeszcze jak dokładać się do domowego budżetu..

Gość gość
To dopiero poczatek ciazy a ty juz wiesz ze bedziesz miala alimenty na dziecko :D Coraz glupsze te baby.....

Gość gość
bo będę miała na pewno, jesteśmy zaręczeni i to nie będą takie typowo alimenty, tylko po prostu będzie mi dawał te pieniądze na nasze dziecko, ale na razie nie zamieszkamy razem ponieważ on za pół roku jedzie na roczny płatny staż za granicę. Wychodzi na to że na 8 miesięcy po porodzie będę musiała zdecydować się na jedną z tych opcji żeby nie mieszkać zupełnie sama przez ten czas.