Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrzasneliście się kiedyś w windzie?

Polecane posty

Gość gość

Komentarze

Kilka razy na uczelni. Mamy taką jedną windę, która lubiła sobie stanąć między piętrami :/

Gość gość
Tak. To było na studiach, w ramach wymiany mieszkałam rok w Francji , ponieważ miałam tam rodzinę, a oni mieli duże mieszkanie, to zamieszkałam z nimi. Mieszkanie było w bloku na 9 piętrze. Kiedyś wieczorem wracałam do domu i zatrzasnęłam się w windzie z sąsiadami - dwoma facetami (Turcy z pochodzenia) których jeszcze wtedy nie znałam. Nagle zgasło światło,winda stanęła. Myślałam, że się zesram ze strachu. Widziałam swój rychły koniec, oni próbowali mnie uspokajać ale byłam tak przerażona, że nic nie zrozumiałam. Po jakiś 3 min winda sama ruszyła. Rodzina się ze mnie śmiała, mówili , ze ta winda tak ma czasami. Mimo,że w bloku były dwie windy, przez 2 miesiące chodziłam schodami. Schudłam wtedy prawie 8 kg:D:D Później się przełamałam, ale zawsze wsiadałam już do tej drugiej windy.

Gość gość
Zdarzyło się raz w moim bloku. Na szczęście znalazłam serwis wind www.tryb-dzwig.pl, który szybko przyjechał i zajął się usterką. Ale nie ukrywam, że przeżyłam chwilę grozy.

Gość gość
Tak. Kiedys na zielonej szkole weszłam nie do tej, zatrzymała sie miedzy piętrami i nie mogłam wyjsc :D innym razem zatrzasnelam sie NA windzie, zrobił sie blue screen i komp do dóópy. Odkąd mam maca, skończyły sie problemy :D