Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już zaobserwowałem jak się zdobywa dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy poświęcać im uwagę, być uśmiechniętym i pewnym siebie. Tyle. Nie potrzeba ani być mega przystojnym, ani mieć dużo kasy. Pozytywne emocje i pewność siebie to wszystko czego nam potrzeba panowie.

Gość gość
Mam takiego kumpla który jest bardzo przeciętny z wyglądu z kasą też średnio, a dziewczyny go lubią, bo ciągle jakieś zaczepia, ciągle gada z nimi o głupotach, dotyka je, przełamuje kolejne bariery i tak dalej krok po kroczu pierożek robi się wilgotny

Gość gość
Trzeba lubić jej dzieci..być dobrym dla ludzi .i rozumieć innych..oraz mieć zawsze słowo na pocieszenie.Sikces gwarantowany.

Gość gość
nie kazdy potrafi głupcy z głupkami to tak załatwią , natomiast taki ktoś z dyplomem prywatnej uczelni medycznej z Californii inaczej zdobedzie kobiete ..nie tylko uśmiechem :) jak sie zakocha to raz a dobrze :)))

Gość gość
G****o prawda bo jak nie spodobasz sie fizycznie kobiecie to możesz dwoić sie i troić i nie zdobędziesz żadnej przerabiałem to.

Gość gość
oczywiście musi być fizyczność i cd

Gość gość
no sorry jak masz nadwage albo pryszcze na ryju to trudno abyś intelektem przyćmił ten odstraszający wygląd. Mówię o NORMALNYM zadbanym człowieku.

Gość gośćyhy
No ja na przykład nie zaczepiam żadnych dziewczyn ani się nie uśmiecham bo już tak mam, i często się zdarza że same mnie podrywają bez mojego działania, czy jestem przystojny nwm wydaje mi się że nie bardzo

Gość gość
:)

Gość gość
no sorry jak masz nadwage albo pryszcze na ryju to trudno abyś intelektem przyćmił ten odstraszający wygląd. Mówię o NORMALNYM zadbanym człowieku x tzw. normalni też zazwyczaj się nie podobają dziewczynom, bo trzeba być w ich typie! a nie normalny, żeby się zainteresowała w ogóle. zresztą sam się przekonasz, że te bzdury z poradników nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, służą tylko do ogłupiania naiwniaków i wmawiania im coś innego niż jest.

Gość gość
gość wczoraj no sorry jak masz nadwage albo pryszcze na ryju to trudno abyś intelektem przyćmił ten odstraszający wygląd. Mówię o NORMALNYM zadbanym człowieku. xxxx popatrz na Kalisza;)

Gość brzydki i inteligentny
Słuchaj ja nie jestem przystojny ale często sie uśmiecham lub żartuję do ludzi nawet bez tzw.okazji i chyba kobiety to lubią bo niektóre odwzajemnią uśmiech ale atrakcyjność fizyczna też by sie przydała bo w połączeniu z uśmiechem miałbym większe powodzenie. Jedno jest pewne - kobiety lubią uśmiechniętych facetów.

Gość gość
masz 200 procent racji