Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie piersi

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar powiększyć sobie piersi ale najbardziej obawiam się blizn pooperacyjnych. Jak bardzo są one widoczne i w jakich miejscach? Chodzi mi o implanty. Ile odczuwa się ból po operacji? Proszę, przybliżcie mi to.

Gość gość
bol nie do zniesienia,blizny sie nigdy nie pozbedziesz ,zawsze bedzie widac ze robilas cycki

Gość gość
Proszę o pomoc.

Gość gość
gość dziś Proszę o pomoc. <<>> jaka pomoc?tu ci nikt nie pomoze SAMA DECYDUJ ZA SIEBIE. Masz pieniadze na to ,chcesz powiekszyc piersi to sie nie zastanawiaj.Twoj bol

Gość gość
Mozesz zdechnac od narkozy.

Gość gość
moga ci cycki zgnic,rany sie moga nie zagoic,bakterie cie moga zjesc od srodka,

Gość gość
Szukasz Problemów. Nam ginekolog zalecił masowa nie piersi przy badaniu (bo zawsze mąż jest przy każdym badaniu krocza i wspierał porody)I są większe i bardziej jędrne i unika się raka. A ty szukasz raka robiąc zabieg.

Gość gość
Masowałam. Jędrne może są, ale na pewno nie większe.

Gość gość
masz fobie dziewczyno jesteś chora nie spełniasz go to się rozstań i tyle !!!

Gość gość
Chcę zrobić to dla siebie. Więcej szacunku proszę. Jeśli nie chcecie pomóc, to wyjdźcie. Nie mam dużych cycków, małych też nie. Zwykłe są, nic szczególnego. Mam kasę, czeka mnie niedługo pomniejszanie nosa oraz laserowe usuwanie przebarwień, może kiedyś liposukcja wewnętrznej strony ud. Jednak najbardziej obawiam się blizn, bo wiem jak trudno je usunąć.

Gość gość
Nie zastanawiaj się, rób operację, piękny biust to atrybut kobiecości. W moim związku tylko tego brakuje do pełni szczęścia.

a nie jest tak że Tobie brakje to do szczescia? chyba jednak duży biust nie jest wyznacznikiem udanego związku? ale ja i tak jestem za tym że jezeli ktoś chce powiększyć biust to powinien to zrobić jezeli ma taką mozliwosc

dokładnie,marcela ma rację:) nie ma co się zastanawiać tylko działać:)

Z tego co kiedyś czytałam, to po zabiegu praktycznie w ogóle nie widać blizn. Wszystko zależy od tego, jak lekarz przeprowadzi zabieg. Właśnie dlatego tak ważne jest, by wybrać dobrego chirurga. Moja znajoma była u doktor Anny Olender. Jest bardzo zadowolona z efektu. Tutaj: http://drolender.pl/kategoria-oferty/operacje-plastyczne-piersi/ znajdziesz więcej informacji na temat powiększania piersi w tej klinice.

Gość TelefonowaM
Przy decyzji o tym czy powiększyć sobie piersi czy nie to na pewno nie kierowałabym się opinią obcych ludzi bo oni nic nie wiedzą ani o mnie, ani o tym jak się czuję z małymi, ani o tym jak mocno daje mi to po psychice. Jeśli się kiedyś zdecyduje, a już czytam o tym wiele tekstów, i nawet do klinik jak http://art-med.com.pl/pl/zabiegi/piersi/powikszenie/ zagladam, to na bank to będzie wyłącznie moja decyzja i niczyja inna.

Gość prawictwo pospolite 152
uwazam ze silikony są aseksualne ..

blizn prawie nie widać, wiadomo że cięcie zostaje - ale kolor blizny jest jak skóry wiec prawie niewidoczne...ja się przyzwyczaiłam do wyglądu więc ja tego nie widzę. kwestia przyzwyczajenia:)