Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 C贸rkaM艂ynarza

Blada czy opalona

Polecane posty

Go艣膰 C贸rkaM艂ynarza

Ostatnio widz臋 na ulicach naszym miast coraz wi臋cej bladych dziewczyn, sama jestem bardzo jasna i nigdy si臋 nie opala艂am, ale jeszcze 3-4 lata temu by艂am swego rodzaju ''ewenementem'', bardzo cz臋sto s艂ysza艂am r贸偶nego rodzaju docinki typu: m膮ka, c贸rka m艂ynarza itp. Teraz zauwa偶am wi臋cej porcelanowych dziewczyn, co nie powiem bardzo mi si臋 podoba. Nawet w drogeriach najja艣niejsze podk艂ady znikaj膮 w zastraszaj膮cym tempie. Czy powraca moda na alabastrow膮 sk贸r臋, czy tylko tak mi si臋 wydaje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
blade sa brzydkie, plamy maja, pryszcze widoczne i zyly. Fujjjjj rzyg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja niestety widz臋 ca艂y czas skwarki i kult opalenizny. Sama mam jasn膮 cer臋 ale tak膮 偶贸艂taw膮, wi臋c na alabastrow膮 nie mam co liczy膰 mimo 偶e bardzo mi si臋 podoba :/ Chcia艂abym aby pojawi艂y si臋 jakie艣 kremy wybielaj膮ce jak s膮 w Japonii, bo s艂o艅ce bardzo mnie 艂apie mimo 偶e ma艂o wychodz臋 z domu. A oczywi艣cie z parasolk膮 w Polsce chodzi膰 nie mo偶na, ludzie b臋d膮 w szoku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(go艣膰 23:18) plamy i przebarwienia to w艂a艣nie b臋d膮 mie膰 wszystkie te co sma偶膮 si臋 godzinami na s艂o艅cu lub w solarium. W dodatku pomarszczon膮 sk贸r臋 10 lat wcze艣niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 ja mam do艣膰 blad膮 cer臋, a mam powodzenie, a偶 艣mia膰 mi si臋 chce, bo nie jestem jak膮艣 modelk膮, czyli 0 piersi i 180 wzrostu, ko艣ci wystaj膮 wsz臋dzie gdzie tylko mog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸rkam艂ynarza
Delikatna opalenizna jest spoko, ale jak widz臋 skwarki to tylko mi ich 偶al bo w wieku ok 25 lat wi臋kszo艣膰 z nich ma ju偶 sk贸r臋 jak膮 my bladziochy b臋dziemy mia艂y grubo po 40. Wiadomo, 偶e blada musi by膰 do艣膰 szczup艂a, wi臋c mamy pow贸d by o siebie dba膰, zamiast tuszowa膰 tusz臋 solar膮 ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ma kolor sk贸ry do wagi? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸rkam艂ynarza
ma sporo, opalenizna generalnie wyszczupla i tuszuje wa艂eczki;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chodzi o skwary, ale o delikantna opalenizne. Blade sa fuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Delikatna, naturalna opalenizna - zawsze spoko. Ale taka w sensie: "by艂am na spacerze i mnie s艂o艅ce troch臋 z艂apa艂o" a nie 偶e: "Le偶a艂am plackiem ca艂y dzie艅 na pla偶y a wieczorem poprawi艂am w solarium" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalezy jeszcze jaka blado艣膰, taka zgrabna i 艣liczna w typie kr贸lewny 艣nie偶ki z zar贸偶owionymi policzkami wygl膮da jak milion dolar贸w i ka偶da opalona mo偶e jej buty czy艣ci膰.....

Udost臋pnij ten post

Mam na swojej sk贸rze tyle s艂o艅ca, ile z艂api臋 przy okazji. Nie opalam si臋 jako艣 celowo, bo le偶enie plackiem (niewa偶ne czy na pla偶y, czy na balkonie) mnie nie bawi. Nie mam natomiast zwyczaju smarowania si臋 kremami z faktorem, wi臋c jak si臋 opal臋 przy okazji normalnego funkcjonowania, to tyle mam. Nie czekolada, ale nie c贸rka m艂ynarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobietom ju偶 nie zale偶y na tym, zeby mie膰 super opalenizn臋, mi jeszcze troche tak bo mam przebarwienia jeszcze w kilku miejscach, wol臋 偶eby by艂y ciemniejsze, na twarzy na szcz臋艣cie ju偶 mi poznika艂y takie po tr膮dziku, u偶ywa艂am na to 偶elu alaclarin, kt贸ry dobrze i szybko sie wch艂ania艂, wiec nie by艂o z nim 偶adnego problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jak by艂am blada to szczeka艂am jakie to bycie bladym jest super, zdrowe i w og贸le szlacheckie, a potem przejrza艂am na oczy, opali艂am si臋 i zobaczy艂am, 偶e wygl膮dam 艣licznie jak jestem opalona i ka偶dy mi to m贸wi, nieopalona wygl膮da艂am jak chora. Blado艣膰 jest ok jak kto艣 ma styl scene, vintage czy gothic. A tak dla zwyk艂ej dziewczyny bycie bladym to kalectwo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam piekna blad膮 skore odk膮d filtruj臋. Te opalone maja brzydka nier贸wna opalenizn臋,szybciej sie starzej膮. Wiele ludzi sie zachwyca moja blada sk贸r膮 opalenizna jest tania i pospolita.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne ze blada, natura wiedzia艂a co robi daj膮c komu艣 taki a nie inny kolor karnacji wsp贸艂graj膮cy z kolorem w艂os贸w i oczu

Udost臋pnij ten post