Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica jako jedyna sie szanuje

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego :)

Gość gość
no patrz, a ja nie jestem dziewica i dalej sie szanuje :) i mój mężczyzna również mnie szanuje tak ja jego :)

Gość gość
nie szanujesz sie bo nie jesteś czystą dziewica jak sama nazwa wskazuje dziewica szanuje sie! tylko kobiety ktore trzymaja cnote do slubu sie szanuja skupiasz sie na milosci a nie na seksie

Gość gość
fascynujące, czyli mężatki się nie szanują?

Gość gość
ale ja nie chce ślubu :) (jestem za konkubinatem) a się szanuje bo nie bzykam się z byle kim tylko z osobą którą kocham :) miałam i mam jednego partnera od 8 lat i będę z nim (mam nadzieję) już resztę życia :)

Gość gość
coś kręcisz, najpierw tylko dziewica, a teraz coś o ślubie? przecież po ślubie, a konkretnie wg. tradycji po nocy poślubnej, przestaje się być dziewicą:P

Gość gość
kobiety uprawiające seks nieprokreacyjny są chore! tlyko buziak, calus i tyle do smierci a nie seks tylko do płodzena potomstwa

Gość gość 23_21 i z 23_27
aha :) ale ja nie chcę mieć dzieci a sex sprawia mi przyjemność :)

Gość gość
A jak ktoras wezmie slub w wieku 40 lat ma czekac tez z seksem ?

Gość gość
Ja daję tylko anal i robię loda - zacbowuję moje dziewictwo dla przyszłego męża katolika.

Gość gość
A może się na angażuje we własne życie prywatne dlatego dziewica (to trochę jak ja taki jestem mogę gadać z dziewczynami godzinami przez kilka dni ale nigdy nikomu się nie powiem (nawet jak mi się podoba że tak jest) a potem tego załuje po latach gdy widzę że kobiety z którymi mogłem być mają już partnerów a nawet są po ślubie :(

Gość Inkwizytor XV
Potwierdzam, ze dziewice sa piekne. Sa czyste, niewinne, urocze, zachwycajace... Dlugo by wymieniac. Natomiast wszystkie te ktore nie zachowaly do slubu czystosci to kurfy, szmaty, zdziry, d****** doopodajki, latawice, obciagary, l*******gi i co tam jeszcze. Na stos z kurfami!