Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy mąż okazał się gejem

Polecane posty

Gość gość

jak dalej żyć, jak wytłumaczyć to wszystko dwuletniemu dziecku:( ?

Gość gość
a co masz homofobko do Gejów?

Gość gość
a co masz homofobko do Gejów? xxx mogl jej powiedziec przed ślubem :O xxx autorko, planujesz rozwód ? mieszkacie nadal razem ? on chce z wami byc ?

Gość gość
nie planuje rozwodu. mam kochanka , maż zbyt dużo zarabia bym się z nim rozwiodła.

Gość gość
to że byłam bita i poniżana przez homosexualistę przez 5 lat. Wpierał mi że jestem beznadziejna, do niczego się nie nadaje, brzydka i psychicznie chora. Byłam przezz niego bita kiedy zaczynałam mieć jakiekolwiek podejrzenia co do jego orientacji. Zostawił mnie po wielu zdradach z mężczyznami jak się teraz okazało dla faceta który również ma rodzinę i dwoje dzieci. Do cholery ludzie otwórzcie oczy na to zboczenie, nie udawjcie modnych dzisiejszym czasom pełnych poparcia dla takich osób.

Gość gość
czyli prowokacja 🖐️

Gość gość
niestety to nie prowokacja (tylko jakiś idiota napisał o tym kochanku) ale niestety spotkał mnie scenariusz życia jak z'' dlaczego ja'' myślałam, że znajdzie się ktoś w podobnej sytuacji, bo nosi mnie i nie wiem co ze sobą zrobić. Ale widzę, że nie ma co szukać pomocy na forach bo siedzą tu (nie uwłaczając waszej inteligencji oczywiście) idioci.