Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sprawia,ze niektorych osob nawet nie macie ochoty poznac i skreslacie ja

Polecane posty

Gość gość
Ekspresja na całym świecie jest podobna, uśmiech w większości krajów i kultur wywołuje uśmiech drugiej osoby, pozytywne reakcje

Gość gość
No to w kwestii wyglądu: bezdomny/alkoholik/cpun, od którego śmierdzi... Skreślisz na samym początku. Tymczasem, zdarzają się tacy wsród nich, którzy maja całkiem ciekawa osobowość, są niegłupi, bardziej kulturalni i taktowni niż ci wykształceni w garniaku, którym słoma z butów wystaje. I co? Wtedy guzik nas obchodź, ze on wykształcony, piękny i bogaty itd. Tez można się zrzygac

Gość gość
To akurat prawda, ale nie kazdemu jest zawsze do smiechu

Gość gość
Tyle że ta osoba z uśmiechem może być tak naprawdę przekurwą toksyczną w prawdziwym życiu.

Gość gość
9.00 no właśnie przykładem Amerykanie- czy im do śmiechu czy tez nie, zawsze szczerzą zeby

Gość gość
I powstaje wtedy fałszywy wizerunek, dodam

Gość gość
Przy poznaniu :jak ludzie podaja dlon jak ktos lekko bez uscisku to skreslam!!! Ppstawa ciala I pierwsze co sie rzuca to wyraz twarzy

Gość gość
Najgorsze jak się kogoś zna, a ta osoba lansuje się z uśmiechem. Dramat.

Gość gość
9.04 masz rację, ale ja tylko piszę jak jest. Nigdy nie miałam dużego powodzenia społecznego, natomiast moja koleżanka miala. Dodam, że ja jestem uczynna, pomocna tylko nieśmiała, ona natomiast każdemu obrabiala tylek i rozumiem kogoś mogla nie lubic ale ona najpierw gadała z dziewczyną jak z najlepszą przyjaciółka a gdy tamta wyszła to mi mówi "nie wiesz jaka z niej zdzira". Ale koleżanka się wdzieczy, uśmiecha i wszyscy ją uwielbiają :)

Gość gość
mi wystarcza same rysy twarzy i glos takiej osoby. Zwykle sie nie myle co do ludzi. Zbyt duza pewnosc siebie, to charakterystyczne przeszywajace spojrzenie.. ale to normalne nie da sie lubic wszystkich.. nazwijmy to konfliktem dusz/charakterow

Gość gość
No dobrze, ale jak do potencjalnego charakteru maja sie np niebieskie wlosy? Inna sprawa, byly badania ktore pokazalh, ze wbrew temu co ludzie tu pisza osoby pewne siebie sa bardziej lubiane

Gość gość
bo tu siedza zakompleksione ofermy, a w zyciu spotkasz bardziej ogarniete osoby

Gość gość
Jeśli facet nawet bardzo dyskretnie i delikatnie próbuje informować mnie o swoich podbojach

Gość gość
ale co w tym złego? Ludzie sobie opowiadają o tym z kim się spotykają