Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sodomizer

Seks po ziołach

Polecane posty

Gość Sodomizer

Jak to jest u Was z seksem po spaleniu dobrego blancika? Ostatnio miałem okazję spróbować po raz pierwszy z koleżanką, która paliła pierwszy raz w życiu. Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tak się wił i wzdychał:) Wydaje mi się, że to naprawdę potęguje wrażenia, chociaż z drugiej strony na trzeźwo jest też;P Aha, mówimy o MJ, nie żadnych lewych dopalaczach

Gość gość
mówi się, że narkotyki poszerzają świadomość, a tak naprawdę pobudzają zmysły, do których zawężają wtedy uwagę. to jak zmieniona optyka w aparacie. ;) zioło z ketaminą daje wzmożone efekty, tylko można mieć wrażenie, że zapomina się oddychać, bo traci się postrzeganie czasu.

Gość Trevor Wymiata
Znajomi mojej, żony nie wyobrażają sobie seksu bez zioła. Koleżanka żony sama powiedziała, że bez tego nie ma orgazmu. Z tego co słyszałem trzeba trafić na odpowiednią odmianę zioła....jak wiadomo są ich chyba setki. Dobór jest bardzo ważny bo po jednej odmianie chce ci się śmiać a po drugiej płakać...więc z seksu nici. Ja z żonką nie możemy pozwolić sobie na "trawkę" ponieważ żona ma problemy zdrowotne związane z sercem. Wolimy nie ryzykować i wypić sobie po lampce wina...ewentualnie wypić całą butelkę ;-) albo dwie...

Gość Sodomizer
Spokojnie, mówimy o prowansalskich:D

Gość Sodomizer
Trevror: masz rację, wszystko mocno zależy od odmiany. Są takie, po których ciężko wstać, a co dopiero coś więcej:) Alkohol też dobry, wiadomo, ale to jednak nie jest faza zmysłowa tylko raczej pozbycie się wszystkich barier i szaleństwo - tak bym to porównał.

Gość Trevor Wymiata
Sodomozer: Alkohol pity w umiarkowanej ilości daje odpowiednie rezultaty. Pierwszy seks analny, pierwszy deepthroat i strzał na języczek...to tylko nie które "sytuacje" jakie powstały na skutek połączenia pożądania, miłości i alkoholu. Na trzeźwo moja żona nigdy by tego nie zrobiła. Nie to, że urwał jej się film i robiłem co chciałem...o dziwo seks analny to był jej pomysł. Szkoda tylko, że gdy ja to proponuje a zawartość % jest zbyt mała to wyzywa mnie od zboczeńców...nie rozumie kobiet! Za to po "prowansalskich" podobno seks jest delikatny i zmysłowy...nie lubię takiego.

Gość gość
spróbuj po dropsach, mdm-ach lub po koksie. Wtedy dzieje sie oj dzieje