Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIMI1993

Wymuszenie stosunku analnego

Polecane posty

Gość MIMI1993

Swiezy zwiazek. Mój partner nalegajacy na taki rodzaj seksu, ja mialam powody dla ktorych nie chcialam (choroby o***tu), nie zgadzalam sie kategorycznie, za ktoryms razem rozebral mni a tu ''niespodzianka''...Wlazl we mnie analnie, z calej sily , do konca. Zaczelam krzyczec itd, wycofal sie. Bylam w szoku plakalam, nie bede sie skupiac na tym co czulam bo szkoda slow, i tak nie sposob opisac- jak zwykła d***** poprostu Po tym wszystkim mowil, ze przeprasza, pogubil sie. Cos w tym stylu, ze sie pogubil. Co myslicie o tej sytuacji? Zapytam tylko tak na poczatek, zeby nie sugerowac odpowiedzi, nie bede opisywac wszystkiego i narazie tylko tak zapytam.

Gość gość
2/10

Gość gość
Powinnaś strzelić mu w pysk i więcej nie powinien Cię zobaczyć na oczy. Perfidna, zboczona świnia, egoistyczna do potęgi. Myślał, że jak Cie weźmie z zaskoczenia, to nie poczujesz i Ci się spodoba. Co za tępy trep i emocjonalny DZIECIAK :/

Gość gość
prowokacja, ten temat załóżył facet zboczeniec którego podniecają takie sytuacje i marzy by jakis facet go zerżnął analnie :D widac po sposobie pisania ze tego nie napisala dziewczyna