Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie maja uczuc

Polecane posty

Gość gość

To jest naukowo zbadane, nie ma sensu zadawać pytań czy on cię kocha czy nie. Raczej czy ty jemu się oplacasz, podniesiesz jego wizerunek. Ich nie obchodzi dobro czy zło ale bilans zysków i strat. Wiec jesli się ciebie wstydzi albo jego kuple i mamusia nie padają na pysk z wrażenia to on z tobą długo nie wytrzyma

Gość gość
jak nie mają? począwszy od uczucia chłodu, po głód , parcie na pęcherz a skończywszy na kacu

Gość gość
To nie są uczucia tylko odczucia ,zwierzęta też je posiadaja

Gość gość
Różnice w budowie mózgu są pod tym względem kolosalne. Mężczyźni nie kierują się moralnością ale zyskiem, robią to zawsze z ich wrodzona dyplomacja i premedytacją.

Gość gość
mezczyzni mysla tak jak wy o kobietach

Gość gość
Wy tylko przypisujecie kobietom swój sposób myślenia. Fakty naukowe są niepodważalne, kobiety potrafią się kierować litoscia wy jesteście bezwzględni. Facet mając do wyboru kobietę niezamozna która kocha a zamożną której nie kocha wybierze ta drugą. U was uczucia są kwestia drugorzędną.

Gość gość
akurat niedopieszczone wojujące feministki przypisujewcie facetom swoje wady. badania psychologiczne wykazały , że większe spustoszenie w psychice dziecka czyni brak ojca niż brak matki

Gość gość
To są fakty kretynie, nie kłam męska swinio. Macie mniejsza synchronizację półkoli mózgowych, o połowę mniej połączeń między polkulami. Dzieki temu nie kierujecie sie emocjami a czysta logika.To wy stworzyliscie kapitalizm ,system oparty na maksymalnym wyzysku, bo liczył się tylko zysk i kasa kosztem życia niewolników, kobiet i dzieci. Jesteście chciwi i pazerni macie to wpisane w DNA.

Gość gość
no no delikatne kobiety , a dla kasy kał zjedzą arabski. uczuciowe tak kochają kasę. lewackie feministki.

Gość Taki_jeden_964
Facet mając do wyboru kobietę niezamozna która kocha a zamożną której nie kocha wybierze ta drugą. xxxxx Teraz to już chrzanisz. To kobieta wybierze bogatszego. Dajecie zresztą tu na forum tego dowody na każdym kroku. Facet raczej wybierze tą którą kocha i nie kłam. To wy kochacie gruby portfel.

Gość gość
Wy za to sracie do ryja słabszym od siebie.

Gość gość
hahaha autorka tematu to musi być niedopieszczony ba! w ogóle nie pieszczony bazyl. wściela na facetów. zadnemu nigdy nawet nie dygnął na autorki tematu widok hahahahaha

Gość gość
no a skad tyle dziwek pierdolą sie za kase. nawet gowno araba zjedzą dla HAJSU! Pierdolone GÓWNO JADY !

Gość gość
Jestem ladniejsza od ciebie prostytutko

Gość gość
a ja jestem miss swiata

Gość gość
To dlaczego kobiety to qrvy? Przecież dobrze wiemy, że dla nich forsa jest najważniejsza. To nie faceci sprzedają swoje ciała dla błyskotek.

Gość gość
Widziałam kobiety z nieudacznikami, biedakami, chorymi, z chamami, pijakami a nie widziałam sytuacji odwrotnej. Facet się zaraz zmywa

Gość gość
feministki w****ione jak autorka tematu bo nie zarobią na swoim ciele, żaden facet nie zapłaci ani grosza. stąd teza ze faceci nie mają uczuć... hahahaha

Gość gość
Dziwne, bo ja zawsze widzę na odwrót ładny gołod***ec u boku bogatego dziadka. Wystarczy włącxyć w tv. Nawet u nas mamy związki z różnicą wieku rzędu 20lat.kobiet nadstawi się dziadowi jeżeli coś może na tym ugrać. Jesteście obleśne moralnie.

Gość Taki_jeden_964
Widziałam kobiety z nieudacznikami, biedakami, chorymi, z chamami, pijakami a nie widziałam sytuacji odwrotnej. xxxxx widocznie widzisz to co chcesz widzieć.

Gość gość
Nawet jakbym była brzydka to wali mnie to co mówisz ponieważ wyznacznikiem mojej wartości nie jest fakt że jakiś zjeb genetyczny chce lub nie chce mnie dymac

Gość gość
kurwe rozpoznasz odrazu po gadce pali papierosa z ziomkami pod blokiem zapomniala nakarmic trójkę dzieci pamięta o huju i ma p**de pod okiem !

Gość gość
Bzdury! Jakby mężczyźni nie mieli uczuć to mój mąż już dawno zwiałby ode mnie i syna w siną dal. Dziecko niepełnosprawne, bez szans na normalne życie. Opieka nad nim to masa wyrzeczeń. Nie możemy z mężem wyskoczyć nawet na głupią kolację. Ja - często sfrustrowana, rozgoryczona. Może nie jestem brzydka, ale nie wyglądam jak milion dolarów. Z seksem też licho - po całym dniu jesteśmy tak wypompowani że padamy na pyski. Mąż zarabia całkiem dobrze. Jest atrakcyjny. Po co się z nami męczy? Alimenty wyszłyby go dużo taniej i korzystniej niż wspólne życie. Bez problemów mógłby wymienić mnie na nowszy model. Nie musiałby znosić trudów codziennego życia z chorym dzieckiem. A jednak tego chce.Dlaczego? Nie ma w tym żadnego interesu. Po prostu - zwyczajnie - kocha mnie i naszego syna. My odpłacamy mu tym samym.

Gość gość
Ja uogolniam. Są mężczyźni ktorzy maja bardziej kobiecy mózg, to zależy od poziomu hormonów w życiu płodowym. Ale to jest margines. Zdecydowana większość mężczyzn uczuć używa sporadycznie

Gość Taki_jeden_964
Nawet jakbym była brzydka to wali mnie to co mówisz ponieważ wyznacznikiem mojej wartości nie jest fakt że jakiś zj** genetyczny chce lub nie chce mnie dymac xxxxx Jesteś inna, nienawidzisz facetów i nie musisz być z facetem. Ja nie lubię kobiet i długo byłem sam, dopóki nie trafił mi się wyjątek. I nie chrzań że my "sramy...", to kobiety tutaj srają na jak to nazywają "nieudaczników", "prawiczków", "maminsynków" i "biedaków".

Gość gość
Bo zachowujecie się skandalicznie na tym forum.

Gość Taki_jeden_964
Bo zachowujecie się skandalicznie na tym forum. xxxx Chyba nie masz na myśli kilku wyzywających prowokatorów. Pisałem o facetach, którzy żyją po swojemu swoim życiem i nawet nie wiedzą o istnieniu tego forum.

Gość gość
gość 12.46 ty k***o czemu psujesz temat , to nikogo tu nie interesuje , że masz cherlawego bachora i wyjątkowo debilnego samca