Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrzymuje kontkat ale dalej się tam loguje

Polecane posty

Gość gość

Powiedźcie mi czy kobieta traktuje mnie poważnie? spotykamy się średnio raz w tygodniu, trwa to od 3 tygodni w sumie krótko ale widzę że ona dalej loguje się na portalu na którym się poznaliśmy (wiem w jaki sposób to sprawdzić nie mając tam konta). Z drugiej strony na brak jej kontaktu nie mogę narzekać bo sama potrafi do mnie napisać, a randki są bardzo fajne :). Nie jestem młody bo już po 30-stce, jednak poprzednią znajomość z tego portalu niestety źle wspominam bo ktoś mnie przed poznaniem jej robił w konia przez około miesiąc. Nie piszę z innymi osobami bo uważam że jak się spotykam z jedną to mi to w zupełności wystarczy, nie szukam wrażeń tylko kogoś do poważnego związku. Niestety podejrzliwość nie daje mi spokoju :( ona dalej szuka? mamy codzienny kontakt ze sobą, nie chciał bym popsuć tego bo jest mi z nią naprawdę dobrze, tylko strasznie mnie to męczy :(

Gość gość
Cóż, pewnie zakochana w Tobie nie jest, a szkoda, bo ja uważam, że to niezbędny element każdego zdrowego związku. Myślę, że może uważać Cię za fajnego kandydata do związku, jeżeli masz takie odczucia, że spotkania są udane (to najważniejsze), ale tak jak z pracą - masz jedną, niby wszystko ok, ale zawsze można poszukać lepszej. Z drugiej strony, Wasza znajomość jest dopiero na początku, nie możesz oczekiwać, że kobieta porzuci nałóg przeglądania katalogu ofert po tak krótkiej znajomości - 3 tyg. to bardzo mało, żeby poznać drugą osobę. Ona też ma pewnie jakieś swoje doświadczenia i pewnie nie raz jej się popsuło po dłużym okresie znajomości, więc nie chce tracić okazji do poznania innych osób. Czy to będzie na poważnie czy nie - to zależy od Ciebie ....wszystko w Twoich rękach ...

Gość gość
Ciekawe co to za baba ,co tak męczy?

Gość gość
gość dziś - na zakochanie to chyba za wcześnie prawda? przecież ja też tak szybko się nie zakochuję to nie możliwe. W jakim sensie męczy? przecież ona mnie nie męczy...

Gość gość
?

Gość gość
A jesteś przystojny?

Gość gość
To zapytaj ją o to

Gość gość
Porozmawiaj z nią,jak traktuje Waszą znajomość...szczerość to podstawa,powiedz że chcialbyś wiedziec jak ona to widzi...ja widze u Ciebie dojrzalosc nie wiem czy ona ją posiada?

Gość gość
To że się tam czasami loguje nie musi jeszcze oznaczać, ze kogoś szuka.

Gość gość
Czyta czasami ,bo chyba nikt inny tego nie czyta

Gość gość
A ja tu właśnie nie widzę za bardzo dojrzałości, dorosły facet, myśli o kobiecie poważnie to powinien o relacji z nią rozmawiać, a on woli pytać na forum zamiast ją... Boisz sie jej?

Gość gość
Pytać na forum i szpiegować jej aktywność na portalach ;) Moim zdaniem ona się loguje z ciekawości, a możliwe że z kimś rozmawia, bo np. zawarła kilka internetowych znajomości i nie ma w tym nic dziwnego, bo ciebie ledwo co poznała i nie jest to powodem do całkowitego odłączenia od danej społeczności.

Gość gość
gość wczoraj - moim zdaniem na takie rozmowy za szybko i może się przestraszyć że ją osaczam a ona mnie przecież ledwo zna, od razu dodam że to osoba która potrzebuje czasu na zaangażowanie co miała zaznaczone w portalu, mnie to nie przeszkadza tym bardziej że mnie interesuje stały związek.

Gość gość
No to musisz przeczekac,uzbroic sie w cierpliwosc...daj sobie np miesiąc czasu i zobaczysz co dalej..narazie sie tym nie przejmuj ze sie loguje,ma prawo....

Gość gość
Jako kobieta, uważam, że ona ndal poszukuje. Kednak motywy jej postepowania moga być dwojakie: 1. Szuka innego, ktory bardziej będzie jej odpowiadał mentalnie, emocjonalnie. 2. Szuka "na zapas", w razie gdybys Ty zrezygnowal... Lub po prostu lekko uzaleznila sie od portalu i wchodzi tam bezwiednie, myśląc, iz tylko tam moze porozmawiac i rozluźnić sie...

Gość gość
gość dziś - jedno mnie zastanawia bo kiedyś spotykałem się z kobietą tak poznaną i szczerze mówiąc również się logowała i to chyba jeszcze przez 2 miesiące znajomości. Spotykała i rozmawiała przez ten czas tylko ze mną, sam nie wiem po co tam wchodziła. Dopiero po 4 miesiącach zawiesiła konto.

Gość gość
to chyba ten co pisał, że po dwóch spotkaniach się zakochał hehe

Gość gość
Prosty sposób, napisz do niej z fałszywego konta, zaproponuj coś i zobaczysz...

Gość gość
A czemu interesuje Cię czemu robiła tak jakaś kobieta w przeszłości, jakie to ma znaczenie? Kobiety są różne

Gość alicja000
A nie lepiej z nią na ten temat porozmawiać? Ja byłem w takiej samej sytuacji jak Ty, w sensie szukałem dziewczyny na poważnie, chciałem normalnego, długiego związku, nie przelotnej znajomości i poważnie do tego podchodziłem. Założyłem konto na mydwoje i tam ją poznałem. Jednak w momencie, kiedy zaczęliśmy się ze sobą spotykać, to zawiesiłem konto tam, bo wiedziałem, że i tak nie będę się tam logował, bo po co, chciałem dać szansę tej znajomości. Nie szpiegowałem jej, ale szczerze rozmawialiśmy ze sobą, na temat innych znajomości również i wiedziałem, że ona wychodzi z takiego samego założenia jak ja, że próbujemy stworzyć coś między nami, dlatego nie szuka w tym momencie kogoś innego. A jeżeli ona się loguje, to spytaj się dlaczego. Może to jakoś automatycznie się robi z jej komórki czy jak włącza internet, to po prostu ma zapamiętane hasło i jakoś się loguje, nawet nie wiedząc o tym? A może szuka alternatywy dla Ciebie? My nic nie wymyślimy, musisz z nią na ten temat porozmawiać i dowiedzieć się o co chodzi. Bo moim zdaniem masz prawo do tego, żeby skupiła się na Tobie i nie logowała się już na portalu, jeżeli ona też podchodzi poważnie do Waszej znajomości.