Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam robić , odpuścić ??

Polecane posty

Gość gość

Chlopak mnie zostawił. Tyle że on wiedzial ze nie mam nikogo oprocz niego. Nie mam przyjaciol , nie mam kolezanek a rodzina mnie nie kocha . Matka ma wyj****e a ojciec mnie bije. On o tym nic nie wiedzial. Nigdy go nie zapraszałam do domu bo się balam ojca. Wiedzial tylko o tym ze nikogo nie mam. I zostawił mnie . Spytalam sie go czy moge popelnic samobójstwo. Blagal abym tego nie robila. Mam depresje straszna. Cierpie bo nie mam zadnego wsparcia. Napisalam mu list i wyslalam o mojej sytuacji w rodzinie i ogolem o moich uczuciach. Od tej pory nie odzywa sie wogole . Unika mnie. Ja zawalilam zwiazek bo chcialam aby byl idealny a na niego naskarzylam ze to jego wina bo nie dba o mnie. On sie przyznal do winy i przepraszal mnie . Mam depresje , nikogo nie mam , nie mam wsparcia a o niego walcze ale on ma wyj****e . Co mam robic ? Jestem w kropce. Mysli samobojcze wciaz wracaja. Walczyc o bylego ?

Gość gość
udaj sie do psychiatry

Gość gość
Napewno masz kogos...nie wierze, ze nie masz nawet jednej kolezanki. Facet ci nie kocha i tego nie zmienisz nawet szantazem. Po co go tak glupio szantazujesz? Zeby stracil do ciebie reszte szacunku?

Gość gość
Mam nerwice. Bylam u lekarza rodzinnego i dal mi skierowanie do psychiatry . Podarlam je i wyrzucilam

Gość gość
Nie mam nikogo. Chodze do liceum . Jak wyszlam z gimnazjum to sama poszlam do liceum . Nowa klasa nowi ludzie ale sie nir zaklimatyzowalam . Nikogo nie mam. Kolezanki tez maja wyj****e

Gość gość
Moj byly to jedyna osoba w moim zyciu :-( . Jestem w d***e

Gość gość
to idz jeszcze raz do rodzinnego, powiedz, ze zgubilas skierowanie to ci da nowe. Sytuacje z matka tez pewnie wyolbrzymiasz, probowalas z nia rozmawiac? Co z babciami, ciociami itp?

Gość gość
Jak ojciec juz krzyczy matka wychodzi z domu i ma gdzies co sie z nami dzieje. Babc nie mam ani dziadkow . Ciocie i wujkowie nawet nie wiedza o moim istnieniu

Gość gość
Ja nie chce zyc :-( ja przez cale zycie nie mialam nikogo zawsze sama radzilam sobie z problemami ale po tym jak mnie chlopak zostawil przezywam kryzys . Juz nie raz stalam na dachu bloku ale sie boje :-( zycie jest do d**y

Gość gość
Poprostu ty sobie wmowilas, ze nie masz nikogo. Pogadaj z matka, babcia, sasiadka, czy nauczycielka lub pedagogiem szkolnym. W zyciu nie uwierze, ze nikogo nie masz...

Gość gość
No to nie wierz ale sama zostalam. Jak moj byly. Tez mi nie wierzy ze nie mam nikogo . Chora sytuacja.

Gość gość
Jakbym miala kogos to bym zapomniala o bylym a nie walczyla o niego.

Gość gość
Poprostu za bardzo sie do niego przywiazalas i wydaje ci sie, ze bez niego to jest koniec swiata. Za rok bedziesz sie z tego smiac*****amietaj! nidgy swojego zycia nie opieraj na facecie! bo dzis jest, jutro go nie ma....Dasz rade!

Gość gość
Ile masz lat, że cię ojciec bije?

Gość gość
Prawie 18 . On jest cholerykiem. Codziennie krzyczy. Czasami dostane w twarz od niego . Wyzywa mnie tez. Meczy mnie psychicznie i fizycznie. Boje sie go

Gość gość
Ja Ci wierzę, że nie masz nikogo. Jak czytam to co napisałaś to czytam także o sobie. Też nie mam nikogo, miałam tylko jego. Nie utrzymuję kontaktu z rodziną, nie mam znajomych, przyjaciół....po prostu nikogo. Mija już rok i kilka msc odkąd nie jestem z nim, a ja nadal tęsknię, nie mogę zapomnieć, nie potrafię spotykać się z kimś innym. Nie widzę sensu takiego życia, strasznie cierpię.

Gość gość
Boze wkoncu ktos rozumie moj bol istnienia. Wierze ze do mnie wroci , jestem pelna nadzieji ale mam momenty ze sie zalamuje i mowie ze nie wroci ze nie ma o co walczyc . Jest mi tak ciezko.. Tak sie nie da zyc. Cale zycie w bolu i samotnosci

Gość gość
U mnie mija pol roku juz odkad nie jestesmy razem . Ciezko jest :-(