Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamanx

Leśna chatka

Polecane posty

Gość Szamanx

Jestem zmęczonym starcem, szamanem, który mieszka sam w środku lasu. Żyję z tego co upoluję, a wieczorami oddaje się halucynacjom wywołanym przez grzyby oraz leśne zioła. Wówczas znów staje sie młody, a siła drzew sprawia, że ciało moje przybiera dawną postać, która wolna jest od klątwy. Niestety muszę płacić za to cenę. Pragnienie jest tak wielkie, że zdarza mi się zawędrować w pobliże ludzi i rozglądać się za młodymi dziewczętami, które wkroczyły dopiero w dorosłość. Odurzam je miksturami i zabieram do lasu. Tam ściągam z nich ubrania i zaczynam dotykać ich młode oraz jędrne ciała... nie widząc mojej prawdziwej postaci często same garną się do zabaw. Ssają namiętnie mojego penisa i dają wchodzić mu we wszystkie swoje ciasne dziurki. Wiele z nich wraca przez lata ponownie, aby zaznać tej rozkoszy, która zbliża ich do samego diabła. Masz ochotę na wędrówkę po lesie?

Gość gość
och:D

Gość gość
weź odstaw te grzyby! przynajmniej wątrobę ocalisz, bo na ratunek dla łba już za późno

Gość Szamanx
Nie odstawię... oj nie. Ale poczęstować mogę:D

Gość gość
zaprosisz mnie szamanie na grzybka? ale wiesz o jakiego mi chodzi

Gość gość
Szaman , dawaj namiary na GPS, będziesz miał tabun lasek chętnych na penetrację wszystkich szpar. Obyś wyrobił.

Gość gość
wstaje kolejny dzien, a ja mam ochote na poranne wyjscie do lasu;)