Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyłybyście udrzenie facetowi ?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj coś mu odbiło wyzywał mnie bite 3 godziny ciągle go prosiłam , żeby dał mi spać i spokój po kolejnej szmacie nie wytrzymałam i dałam mu lekko w twarz on się zamachnał a ja wylądowałam na podłoge. Wybaczyłybyście??

Gość gość
nie

Gość gość
Już sie zastanawiasz czy wybaczyć ? Jesteście siebie warci....

Gość xann
Witaj. Jesli mezczyzna podniosl raz na Ciebie reke mimo ze ty zaczelas nigdy to sie nie zmieni. Predzej czy pozniej powtorzy sie taka sytuacja. Wiem to z doswiadeczenia swojego. Kiedya bylam z mezczyzna ktory tak samo postapil uderzyl przeprosil mowiac ze wiecej sie to nie powtorzy a jednak powtorzylo sie. Lepiej odejsc badz porozmawiac jeszcze z Nim dlaczego tak zrobil. Ze po co prowokuje wszystko wyzwiskami.

Gość gość
Twoje pytanie- jest retoryczne? Bo jesli nie to chyba pozostanie bez odpowiedzi.

Gość xann
Witaj. Jesli mezczyzna podniosl raz na Ciebie reke mimo ze ty zaczelas nigdy to sie nie zmieni. Predzej czy pozniej powtorzy sie taka sytuacja. Wiem to z doswiadeczenia swojego. Kiedya bylam z mezczyzna ktory tak samo postapil uderzyl przeprosil mowiac ze wiecej sie to nie powtorzy a jednak powtorzylo sie. Lepiej odejsc badz porozmawiac jeszcze z Nim dlaczego tak zrobil. Ze po co prowokuje wszystko wyzwiskami.

Gość gość
kazda zdrowo myslaca by to zakonczyla, no chyba ze jestescie malzenstwem do tego z dziecmi, wtedy sie obiecalo ze razem na dobre i na zle

Gość gość
Tak daj się bić niech Ci zęby wybije. Uciekaj od niego.

Gość gość
wyzywa Cie od szmat i bije? Świetny materiał na faceta nie ma co :O

Wybaczyłabym, ale z takim facetem nie mogłabym być nawet 5 minut. Uciekaj od tego damskiego boksera, póki nie jest za późno. Nie szanuje Cię i nie kocha.

Gość gość amk
wybaczyc najlezy wszystko i kazdemu. ale nie ma sensu mieszkac z osoba, ktora cie wyzywa i bije. to sie chyba rozumie samo przez sie :o dlaczego wyzywal? zrobilas cos nagannego?

Gość gość
gość dziś wyzywa Cie od szmat i bije? Świetny materiał na faceta nie ma co pechowiec.gif x kobiety takie jak autorka wolą być bite przez faceta niż dać szanse jakiemuś fajnemu mężczyznie będącego prawiczkiem

Gość gość
Miał sny, że go zdradzam...