Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagazza

nie dolecial moj bagaz ile mam czekac

Polecane posty

Gość bagazza

nie moge sie dodzwonic na lotnisko mieli zadzwonic do mnie wczoraj wyladowalam o 13 bez bagazu lecialam z przesiadka z ibzy wnocy do niemiec i na drugi dzien rano z niemiec do wiednia dwoma liniami lecialam

Gość gość
a jakimi liniami ? mi Lufthansa zgubiła bagaż, oddali mi kasę, nie żądając ode mnie żadnych rachunków, za wymuszone zakupy, zwrócili mi nawet więcej niż wydałam, to było w zeszłym roku w lipcu.

Gość gość
germanwings i austrian

Gość m ądralIa
na które lotnisko dzwoniłaś? Odebrałaś bagaż w Niemczech i nadałaś do Wiednia czy jak to było?

Gość m ądralIa
mógł nie dolecieć do Niemiec albo go nie odebrałaś i nie nadałaś w Niemczech. Skoro leciałaś dwoma liniami to najpewniej trzeba było w Niemczech bagaż odebrać i ponownie nadać na nowy lot.

Gość gość
na ibizie pytalam czy bagaz odrazu poleci do wiednia powiedziala ze tak

Gość gość
w niemczech spalam na lotnisku i rano mialam lot do wiednia i walizki nie bylo i zglosilam obsludze ze nie ma mojego bagazu i maja dzwonic i przwiezc bagaz ale telefon milczy

Gość gość
bagaz mial leciec bezposrednio do wiednia juz mi tak kiedys lecial bagaz i nie musialm go odbierac w innym kraju pytalam specjalnie

Gość m ądralIa
raczej chyba trzeba było ten bagaż odebrać w Niemczech i nadać do Wiednia :( Germanem leciałaś do Niemiec? Jeśli tak to na lotnisku w Niemczech niech cię pokierują do firmy handlingowej obsługującej tę linię a w Wiedniu też pytaj kto obsługuje tę linię, którą leciałaś. Mogło być tak, że albo go nie wysłali , albo utknął w Niemczech (bo go nie odebrałaś żeby nadać na nowy lot, no chyba, że ja czegoś nie wiem, ale leciałaś dwoma liniami, więc niekoniecznie ci go nadali od początku do końca).

Gość gość
i mialam potwierdzenie ze bagaz leci do wiednia prosto juz tak kiedys robilam i lecial prosto nawet jak miala przesiadke nie musiala,m odbierac ponownie bagazu martwie sie ze ktos moze go ukradl

Gość m ądralIa
aha... jeszcze możesz podzwonić do Germanwings i Austriana na infolinię i popytać. Może wtedy była jedna rezerwacja i bagaż doleciał a teraz leciałaś na dwóch.

Gość m ądralIa
a check-in się nie pomylił aby z naklejkami? :o Może zle wklepali miejsce docelowe?

Gość gość
moze cos zle oni zrobili martwie sie ze juz jej nigdy nieodzyskam :(

Gość gość
spokojnie :), zadzwon na jedno i drugie lotnisko i zapytaj (nr sprawy masz)

Gość gość
Nie ma bagażu bo sama zgubiłaś, jeszcze cię trzęsie po Ibizie i zrozumiesz to za kilka dni:D

Gość gość
nhaha to nie jest smieszne

A co masz na potwierdzeniu nadania? Masz potwierdzenie zgloszenia zaginiecia, czy tak po prostu wyszlas z lotniska bez bagazu?

Gość gość
tak zgloszone mam na lotnisku i ma numer i szukaja walizki

Gość gość
mam satus ktory moge sobie sprawdzic na stronie i tam pisze ze szukaja walizki

A walizka byla nadana do Wiednia czy do Niemiec? Jak szukaja, to sie nie martw, znajdzie sie. A jak nie, to tak jak ktos pisal wczesniej, linie lotnicze dobrze placa ;)

Gość gość
prosto do wiednia pomimo przesiadek walizka miala leciec bezposrednio do wiednia i o to tez pytalam przy okienku czy ona tak poleci czyli z ibizy miala leciec do niemiec i z niemiec do wiednia juz raz tak lecialam i walizka doleciala tym razem nie

Gość gość
zobaczymy trzeba czekac jest mi smutno tyle ulubionych rzeczy pamiatki prezenty dla rodziny ahh

Gość gość
dzwonili za godzine przywioza dzieki bogu