Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria z Giżycka

Mam 14 lat,dwa tygodnie temu uciekłam z domu

Polecane posty

Gość Daria z Giżycka

Mam 14 lat,dwa tygodnie temu uciekłam z domu,byłam trochę u kolego poznanego w necie i teraz jestem u koleżanki.Skończyły mi się pieniądze ale boję się wrócić do domu,bo wiem, że szuka mnie policja i będę miała kłopoty i moi rodzice też.Z dnia nadzień co raz bardziej się boje wrócić i tak odwlekam na kolejny dzień.Koleżanki rodzice wracają w piętek.Co mogę mieć za to?

Gość gość
nic

Gość gość
Spokojnie wracaj, nic ci się nie stanie. Rodzice się na pewno martwią i niepokoją czy ci się coś nie stało. Poślij im chociaż smsa, że żyjesz i że wrócisz. Takie ucieczki w twoim wieku to normalka.

Gość gość
ale prowo... 2/10

Gość gość
pewnie chorobe weneryczna

Gość Daria z Giżycka
A moji rodzice?

Gość gość
Jedyne co ci grozi to manto od ojca.

Gość gość
niestety żadna Daria nie jest poszukiwana przez policje a i żadna dziewczyna z Giżycka też.

Gość gość
jej może i nic nie zrobią ale rodzice bekną za niedopilnowanie niepełnoletniego. Czuje sprawe w sądzie rodzinnym i ewentualny pobyt w ośrodku opiekuńczym a docelowo może i nawet bidul. Dzisiaj mamy debilne prawo, wystarczy ze rodzice coś lekko przeskrobią i w świetle prawa i instytucji prorodzinnych i socjalnych są patologią, a takim trzeba dzieci odbierać. U nas sie dzieje to samo co w Szwecji tam dzieciaki to mali dyktatorzy, powie matce kup mi iphone'a, ona powie NIE, no to młody zrobi raban, zacznie drzeć ryja i tylko patrzeć jak służby przyjadą młodego zwinąć, u nas juz jest coraz podobniej w tej kwesti dlatego popieram Janusza Korwin Mikkego bo dzieci powinny wrócić do rodziców, a nie że państwo sie wpieprza i nam je zabiera, bo dzisiaj dzieci są państwa a nie rodziców

Gość gość
Mam nadzieję ze ktoś sobie jaja robi http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019385,title,Policja-szuka-14-letniej-Darii-z-Gizycka,wid,17721694,wiadomosc.html