Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnjhhv

jak się pozbyć plam z podłogi po moczu psa?

Polecane posty

Gość nnnjhhv

Witam. Mam pewien problem. Mój młody pies zsikal się kilka razy dziś w nocy na podłogę. Niestety w jedno miejsce. Zapach jest okropny ,ale zrobiły się też tj. Szare,ciemne plamy na drewnianej podłodze. Jak się tego pozbyć? Pozdrawiam :)

Pronto pomoże na pewno. Polecam. A jeżeli o psa chodzi, kiedy znowu to zrobi, weź go od razu i wsadz w mu pysk to, co narobił. Już więcej nie zrobi, tylko na zewnątrz

Gość jimzimniokaichuj
Sluszalem że mocz czlowieka jest w stanie rozpuscic mocz psa z podlogi. Wiec teraz pozostaje ci tylko sprobowac czy plan sie powiedzie. Ostrzegam za szkody nie odpowiadam. Mysle ze pomoglem. Powodzenia!!!

Gość gość
Niczym. :(

Gość gość
Up

Gość gość
A takie starsze plamy też prontem zejdą?

Gość Kluseczka1
Jeśli nie możecie się pozbyć zapachu moczu Waszych pupili to najlepiej zacząć używać Laundry Odor Eliminator od vetexpert. Po tym preparacie po zapachu ani śladu, u mnie w domu sprawdza się to od dłuższego czasu, a mam 2 pieski.

Gość gość
Zasypac plamę solą i przykryć folia na 24h (sól wyciągnie wilgoć że szczelin pomiędzy klepka jeśli tam jeszcze jest). Odkurzyć dokładnie. Woda utleniania na plamę i przykryć ręcznikiem papierowym na kilka minut, następnie wytrzeć do sucha. Powtarzać do uzyskania efektu. Woda utleniona neutralizuje amoniak i rozjaśnia drewno, jednak duże głębokie plamy raczej są nie do usunięcia i konieczna może być wymiana desek. Sposób działa tylko na drewnie. Paneli laminowanych nic już nie uratuje. Pozdrawiam.

Gość OMG
Dnia 21.07.2015 o 19:19, I am different napisał:

Pronto pomoże na pewno. Polecam. A jeżeli o psa chodzi, kiedy znowu to zrobi, weź go od razu i wsadz w mu pysk to, co narobił. Już więcej nie zrobi, tylko na zewnątrz

swój pysk wsadź w to!!! co to za metoda? wg jakiej takiej książki? Z psem trzeba wychodzić wg potrzeb a nie karać. Pies po takim czasie nawet nie wie za co jest karany!!! Zwyrole