Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet pewny siebie. To znaczy jaki?

Polecane posty

Gość gość

Często piszecie drogie Panie, że facet właśnie taki powinien być. A mogłybyście napisać ze szczegółami? Bardzo mnie to ciekawi. Znajomi i przyjaciele mówią mi, że powinienem być bardziej pewny siebie. Ale co to znaczy? I co zrobić by nie przesadzić? Bo facetów "zbyt pewnych siebie" też nie lubicie.

Gość gość
zadna ci nie powie bo one same nie wiedza czego chca

Gość gość
poczekajmy. Może znajdzie się chociaż jedna, która napisze jak rozumie męską pewność siebie.

Gość gość
To znaczy, że nie jest ciotą i potrafi podrywać dziewczynę, patrzy jej prosto w oczy, nie wstydzi się jej. Na randce będzie z nią rozmawiał otwarcie, nie będzie patrzył w stolik tylko na nią

Gość gość
no ja tak robiłem to sie laski peszyły, jedna to mi sie bała spojrzeć w oczy, widac było ze sie peszy bo aż buraka puściła, a ja jak ten debil patrzałem jej cały czas prosto w oczy

Gość gość
bo jest różnica pomiędzy subtelnym patrzeniem dziewczynie w oczy a wgapianiem się w nią jak debil

Gość gość
nie wiem, np. ja nie znosze jak ktos sie tak nachalnie na mnie lampi, mam ochote pokazac f**ka a nie jestem niesmiala jak kiedys bylam to wnerwialo mnie to niemozliwie

Gość gość
powiedzcie coś więcej o pewności siebie i zbytniej pewności siebie

Gość gość
.

Gość gość
Nie pewny siebie facet to jest taki który boi się zagadać do dziewczyny, żeby ją poderwać. I to sobie raz na zawsze zapamiętajcie panowie, bo potem się żalicie, że nie macie dziewczyny. A tym czasem my jesteśmy pewniejsze od was, bo często to my robimy pierwszy krok za was. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
Co innego spoglądać na kogoś w czasie rozmowy zamiast w stół a co innego gapić się non stop jak psychopata, was to chowali w leśnej piwnicy, że nawet utrzymanie naturalnej komunikacji z drugą osoba, niekoniecznie kobietą, jest wiedzą tajemną? Pewność siebie zaczyna się od postrzegania własnej osoby a objawia się w setkach sygnałów wysyłanych do otoczenia w postaci postawy ciała, gestykulacji, mimiki, sposobu mówienia.

Gość gość
Pewność siebie zaczyna się od postrzegania własnej osoby a objawia się w setkach sygnałów wysyłanych do otoczenia w postaci postawy ciała, gestykulacji, mimiki, sposobu mówienia. x Dokładnie, nerwowy śmiech, tiki, jąkanie, gestykulacja itd. to wszystko zdradza charakter. Najbardziej żałośnie wygląda jak taki facet próbuje zgrywać maczo, od razu widać udawanie, ukrywanie kompleksów, nienaturalność.

Gość gość
czyli w jaki sposób facet nie będący pewnym siebie ma się nim stać, skoro udawanie od razu potraficie rozpoznać?

Gość gość
albo jest, albo nie. Tak jak w stadzie...Jakiś osobnik się wyróżnia i wtedy lgną do niego łanie i się łaszą :)

Gość gość
to po co znajomi obojga płci radzą mi bym stał się pewny siebie, skoro się nie da?

Gość gość
ja bylem nieśmiały i dziewczyna robiła przy mnie co chciała tzn . potrafiła mnie zdradzać bo wiedziała że nic jej nie powiem . Zaczęła mnie zwyzywać od najgorszych wtedy właśnie pewność siebie minęła w nerwach powiedziałem jej prawdę i od niej poszedłem . Teraz po tym co zrobiłem jestem pewny siebie i zadowolony bo wreszcie mogę powiedzieć co myślę nawet w rodzinie jak ktoś robi ze mnie najgorszego nie wstydzę się powiedzieć co myślę . Nieśmiałość zafundowali mi rodzice bo zawsze mnie trzymali z dala od ludzi i za mnie wszystko mówili .