Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to bylo chamskie wg was?

Polecane posty

Gość gość

Że facet mi powiedzial cos takiego ostatnio jak rozmawialismy o macdolnadzie, opowiadałam mu ,że ostatnio ogladalam program "super size me" gdzie glowny bohater jadl miesiac w macu i przytyl z 10 kg. A on mi powiedzial "tobie by sie przydało chyba pojsc pare razy do mascdonalda", ja sie nic nie odezwałam , a on " chociaz nie, wszystko jest dobrze" Sugerował mi,że jestem za chuda? Nosze rozmiar 36 wage mam prawidłowa, wiec nie wiem....

Gość gość
Może po prostu lubi krągłości. Ja mam duży tyłek i piersi, ale uważam, że mam trochę za dużo tłuszczu na udach i jak o tym mówię przy swoim to się oburza, bo przecież on te galaretowate nogi tak kocha i nie chciałby takich twardych. Może twój też tak ma, nie przejmuj się :)

Gość gość
moim zdanime to mial byc komplement, ale mu nie wyszlo

Gość gość
up

Gość gość
Trzeba było go zapytać, o co mu chodzi, jak rzuca takie teksty, to niech się tłumaczy. ;) Wydaje mi się, że uważa, że jesteś trochę za chuda. Ale na twoim miejscu bym to olała, jak masz wagę prawidłową, to wszystko ok. :)

Gość gość
nie pytalam go tylko przemilczalam temat, ale poczulam sie niefajne :O kurcze no mam kraglosci , mam pieris,, talie biodra, co prawda jestm szczupla ale kosci mi nie stercza

Gość gość
To zwróć uwagę, czy będzie ci jeszcze kiedyś podobne teksty rzucał. I jeśli to zrobi, zapytaj go wprost, czy coś mu się nie podoba, a jak stwierdzi, że ma jakieś ale, to odeślij go do grubszej. ;) Mój facet kiedyś coś walnął na temat moich włosów, nie pamiętam już nawet, o co mu chodziło, ale odpowiedziałam mu, że jak chce, to może sobie szukać innej, która ma takie, do jakich porównywał moje - zamknął się na zawsze w tym temacie i jeszcze przeprosił. :)

Gość gość
chociaz z drugeij strony jeszcze niedawno mowił "uwielbiam twoje ciało" wiec nie wiem o co mu chdozi :O Moglam sie zapytac bo w sumie nieporozumiena rodza tylko sprzeczniosci

Gość gość
Moim zdaniem to nie było chamskie, poprostu faceci czasem cos takiego palną bez sensu nie przejmuj się, oni czasem nie maja poczucia taktu w tym co mowia :P

Gość gość
Tak jak mojej koleżance chłopak kiedys powiedzial " masz fajne nogi takie grube" :P a on nie mial nic zlego na mysli. Oni czasem cos palna ot tak nie maja takiego wyczucia jak kobiety co np moze urazic

Gość gość
Bardziej mu pewno przeszkadza, ze twoja babcia byla z Ukrainy,

Gość gość
Wg mnie pewnie mysli ze fajnie by bylo jakbys przytyla z kilka kg ,ale potem sam uznal ze sie zagalopowal wiec to sprostowal ze wszystko jest ok. Ah ci faceci :D

Gość gość
up

Gość gość
Biorąc pod uwagę, ze większość kobiet wiecznie sie odchudza i uważa za grube to ja bym powiedziała, ze to miał być komplement, ze jesteś szczuplutka, tylko trochę mu nie wyszlo, ale nie powiedziałabym żeby to bylo chamskie

Gość gość
hahah ja nie moge :D nie , to nie bylo chamskie ,ale bawi mnie jak faceci czasem potrafia strzelic gafe i cos bezmyslnie powiedziec