Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiaczek901

trudna sytuacja w rodzinie

Polecane posty

Gość gusiaczek901

Mam bardzo duży problem... Otóż, moja rodzina jest patologiczna... Nie wytrzymuje już z tą rodziną pod jednym dachem... Bo kto, zniósłby ciągłe upokorzenia, przez własnych rodziców? Oni są po prostu nie zrównoważeni, wyzywają własne dzieci w tym mnie, spożywają często alkohol, ojciec jest bardzo agresywny, a moja matka powoli zaczyna się stawać taka jak on. Nie można z nimi spokojnie porozmawiać. Wiele razy policja była wzywana do mojego ojca przez sasiadow. Poniewaz awanturuje sie czesto. W tym roku skończyłam szkołę. Obecnie jestem bezrobotna i poszukuje pracy. Jest ciężko cokolwiek znaleźć w mieście, ponieważ to małe miasteczko. Ciężko mi ze znalezieniem pracy gdzieś poza miastem, lub dalej ponieważ nie mam pieniedzy. Rodzice nigdy nie dawali mi kieszonkowych i nigdy nie zobaczyłam od nich ani złotówki. Moi znajomi, też się na mnie wypieli.. Obgadali mnie, już w latach szkolnych w gimnazujm, wyśmiewali itd... Nie pozostał mi nikt bliski... poza moim kochanym chłopakiem którego mam. On wspiera mnie jak może. Nie wiem co mam zrobić, bo rodzice kazali mi oddawac wyplate, jak znajde prace... i stwierdzili ze jak im nie dam to mnie wyrzuca z domu. Chcialam troche odlozyc kasy, aby moc cos wspolnie wynajac z chlopakiem, ale w takiej sytuacji ciezko cokolwiek zrobic :(

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
nie posiadam już gg

Gość gusiaczek901
nie posiadam juz gg

Gość gość
ile masz lat?

Gość gusiaczek901
19

Gość gusiaczek901
nie jestem już dziewicą , doświadczenie mam, chętnie ponam Pana , który mnie przygarnie, nie pije , pracuje [może nawet w delegacje jeździć]

Gość gość
Sprawdź jakie są oferty pracy w większym mieście, do którego masz najbliżej. Powysyłaj tam cv. Sprawdź też ceny wynajmu mieszkań lub pokoi. Mogłabyś znaleźć w większym mieście pracę i coś wynająć. Samodzielnie wynająć mieszkanie będzie ci ciężko, raczej na to nie zarobisz, ale może mogłabyś wynająć z chłopakiem? Albo zamieszkać ze współlokatorami. Wtedy się mniej płaci.

Gość gusiaczek901
tamten wyzej ktory to napisal to fake, nie zwracajcie uwagi -.- ludziom sie nudzi teraz

Gość gusiaczek901
ale ja nie chcę pracować , jestem ładna zbyt ładna by pracować. wszystko co trzeba mam tylko w domu , z którego chcę nawiać do faceta , który pracuje.

Gość gusiaczek901
podszywaczu wynoś sie stąd!!!! masz jakis problem ze soba?

Gość gość
podywaczu w*********j stad tepy c***u

Gość gusiaczek901
jak masz problem podszywaczu ze stojącym fiutem to zabierz mnie do siebie , utrzymaj a ja cuda potrafię z penisem wyczyniać

Gość gość
myslisz ze jak piszesz z anonima to jestes fajny? niezly problem masz ze soba, namierzyc komputer po IP mozna rowniez na kafeteri ;]

Gość gość
i juz nie bedziesz taki madry cw.elu jak jestes nie wyrzyty to se zwal

Gość gusiaczek901
niamierzcie ip yego podszywa , adres znajdę to si do niego wprowadzę

Gość gość
powiem tak. Wszystko co robisz w sieci zostawia ślad. takze ostrzegam

Gość gość
Nie możesz zamieszkać z chłopakiem? Albo jak skończyłaś szkołę, to idź do pracy, utrzymasz się przecież jak wynajmiesz chociaż pokój . Masz ciężko w życiu to nie licz na luksusy, potem będzie lepiej. Ja jak miałam 18 lat to przez agencje pojechałam do anglii i mieszkałam w barakach albo w przyczepie, a teraz mam swój dom dwupiętrowy, nie na kredyt.

Gość gość
ostatnio nawet zastanawiałam się nad poznaniem jakiegoś sponsora, żeby trochę pieniędzy zarobić. Jak już pisałam jestem ładna zgrabna i naprawdę zdesperowana w tej sytuacji :/