Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RADEK Z KRAKOWA

BÓG JEST MOIM PANEM

Polecane posty

Gość RADEK Z KRAKOWA

taka prawda bo ja boga rozumiem jako czynniki całkowicie niezależne ode mnie. BÓG (NATURA) dał mi życie i może mi w każdym momencie je odebrać

Radek s krakowa. Kcesz czy nie kcesz musisz być , na ziemi . Na słoniace nie do jedziesz

Gość RADEK Z KRAKOWA
* BÓG w rozumieniu stwórcy , który może np. zesłać asteoride na ziemie i ja nic nie bede miał do gadania, wiecie o co mi chodzi czy nie ?

Gość gość
Wiemy jesteś nawiedzony świr.

Bóg Stworzył nie tylko naturę ale i nas wszystkich dookoła Bóg odbiera człowiekowi ziemskie życie, w którym może doświadczać i dobra i zła po to aby Dać człowiekowi możliwość doświadczania na wieczność tylko dobra (raj) lub tylko zła (piekło) wybór zgodnie z naszą wolną wolą - należy do nas już tu na ziemi - gdzie będziemy chcieli spędzić naszą wieczność

Gość gość
świrusy

Gość martyna 33
Jez.us jest moim Panem. Biblia podaje wiele powodów, dla których Pan Jez.us przyszedł z nieba na tę ziemię: 1. Przez przyjście Pana na ziemię, możemy poznać, co jest prawdą. 2. Mimo, że Jez.us pokazał nam, że wszyscy jesteśmy grzesznikami, nie przyszedł jednak na ziemię po to, aby nas osądzić. On przyszedł po to, aby nas ratować. 3. Już zanim się narodził, zostało postanowione, że umrze oddając Swoje życie, aby zbawić wszystkich grzeszników, którzy przyjdą do Niego w wierze. Jez.us oddał Swoje życie, aby uwolnić nas od grzechu. Dla wszystkich, którzy w Niego uwierzą, Pan ma wspaniały dar - życie wieczne :-D

Gość gość
Osoba wierząca to nawiedzony świr, za to ateista jak najbardziej cool. Bez komentarza...