Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umiecie walczyć o swoje?

Polecane posty

Gość gość

gdy ktoś wam dogaduje albo mówi jakieś bzdury

Gość gość
o was

Gość gość
albo jak ktoś chce zrobić z ciebie debila przy wszystkich taki wygadany i wyszczekany to wtedy to mam ochotę go wyrzucić przez okno zwłaszcza jak mówi o mnie wszystkim bzdury

Gość gość
W te upaly to nie mam sily walczyc... :)

Gość gość
wiadomo że wszyscy będą woleli tego rozszczekanego bo ma gadanie . zwykle głupio mówi ale ludzie to właśnie lubią niż normalną dyskusję na poziomie

Gość gość
Upał, nie upał nie dawajcie się jakimś dupkom.

Gość gość
ze mnie jeden koleś robił debila w gimnazjum przy całej klasie ale wtedy byłem nieśmiały i nie umiałem odpowiedzieć co myślę , teraz bym się nie dał

Gość I am different
Tak. Wtedy, gdy Ci dogadują jest jeszcze prościej podjąć walkę, prawda?

Gość gość
no łatwiej łatwiej ale zawsze się powstrzymujesz "przywalić mu czy nie?" skąd ja to znam :D:D

Gość gość
oczywiście, bo to ja na końcu jestem ardziej wyszczekana i wredna i potrafie się odciąć... oraz nie mam hamulców, zeby kogos potraktować tak samo jak on próbuje traktowac mnie

Jasne, że umiem ;) Zawsze, kiedy wiem, że coś mi się należy albo, że mam rację - walczę i to do końca ;) Należę do osób, które nie dadzą sobie w przysłowiową kaszę dmuchać, dlatego zawsze staram się postawić na swoim ;) Pamiętaj - najlepszą obroną jest atak ;)

Nie rozumiem, po co walczyć o "swoje". Jak coś jest moje, to nie muszę o to walczyć. I nie walczę. A jak nie jest moje, to nie ma o co walczyć najwyraźniej.

Gość gość
a ja gdy ktoś mi dogaduje wale mu prosto z mostu co o nim myślę , ale wtedy jeszcze bardzie się rozjuszy tego kogoś

Gość gość
nie chodzi o rzecz chodzi o poszczególne sytuacje kiedy ktoś robi z ciebie celowo debila czytaj że temat najpierw

Gość gość
nikt nie potrafi mi dogadać a jak już to robi to tak potrafię na niego nalecieć ze potem cichutko jak szara myszka siedzi

Ależ przeczytałam. Jak ktoś próbuje ze mnie robić debila to nie muszę z nim walczyć tylko zachowuję się tak jak uważam za słuszne i nie wychodzę na debila. A jeśli robię coś co uważam za słuszne i wychodzę na debila to wychodzi na to, że rzeczywiście zrobiłam gdzieś po drodze coś głupiego. To miałam na myśli, że nie widzę tu walki tylko dociekanie sprawy i w zależności od tego jak to dociekanie się skończy to się dowiem czy ja się myliłam, czy ktoś.

Gość gość
A jak ich jest wielu to doopa zbita.

Gość gość
wcale nie jak jest wielu mówisz do wszystkich co myślisz