Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś w pociągu matka zakładała pieluchę około 6 letniej dziewczynce

Polecane posty

Gość gość

To nie prowokacja. Niestety nie mam w rodzinie dzieci w tym wieku, wiec powiedzcie mi czy to jest normalne? Wydawalo mi sie, ze takie dzieci juz same sie zalatwiaja w toalecie. Matka jej normalnie podniosla sukienke i zalozyla pieluche....

Gość gość
Sram

Gość gość
Owszem, to prowolacja albo jestws glupia. 6 letnie dzieci nie nosza pieluch....chyba, ze maja np problem z trzymaniem moczu przez chorobe

Gość gość
Naprawdę tak się zdarzyło :) Mam dopiero 19 lat i tak wlasnie myslalam, ze takie dzieci nie noszą pieluch dlatego sie mega zszokowalam, ze ona jej zaklada pieluche!!! Dobra, to ich sprawa ale zwyczajnie strasznie mnie to zdziwilo hahha

Gość gość
Widocznie coś z tym dzieckiem było nie tak. Długo to będziesz przeżywać? Czekamy na rewelacje o ludziach o kulach i niewidomych. Z góry uprzedzam kolejne głupie pytania: tak, dorośli zwykle poruszają się samodzielnie, nie, oczy nie znikają tak same z siebie.

Gość gość
Co cię to obchodzi w ogóle? Żebyś ty nie musiała nosić pieluchy.

Gość gość
Nie masz w rodzinie dzieci, z niepewnością pytasz o ich poziom rozwoju, ale z pewnoscią oceniłaś wiek na ok. 6 a nie ok. 4 lub ok. 9 co jest kolosalną róznicą, a wbrew pozorom trudno na oko rozpoznac wiek dziecka.

Gość gość
Ta dziewczynka normalnie mówiła i jeszcze do tego czytała na głos książkę (dukając i się przejęzyczając ale całkiem płynnie)....

Gość gość
A właściwie to czemu jej o to nie zapytałaś, skoro była tak rozwinięta? Bo nas się nie wstydzisz zapytać.

Gość gość
niemożliwe aby 6 latka nie kontrolowała jeszcze czynności fizjologicznych - dziecko po prostu musiało być chore

Gość gość
Wiesz, ja znam dorosla osobe, w pelni sprawna umyslowo, ktora nosi pieluchy

Gość gość
Jest to jak najbardziej możliwe. Dziecko mogło w ostatnim czasie doznawać bardzo mocnych przeżyć. Zbyt silne negatywne emocje, mogą powodować u dziecka nietrzymanie moczu.

Gość Inkwizytor XV
Odpiertolić się wszyscy od matek z dziećmi. Suki, zajmijcie się własnym życiem albo was obedrę za skóry i spalę na stosie, kurfy jepane!