Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie lubią spokojnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

?

Gość I am different
Uwierz, że lubią. Normalni lubią spokojne. A te puste pajace lubią rozwrzeszczane imprezowiczki bo są w/w pajacami, tworzącymi wspólnie bezwartościowe związki, znajomości, przyjaźnie.

Gość gość
uwielbiają spokojne kobiece i mądre

Gość gość
Nuda

Gość gość
Ja bardzo lubie takie spokojne i kulturalne ;)

Gość gość
bo lubią jak są emocje jak ich baba sponiewiera,to taki wie że zyje

Gość gość
I am different wczoraj X Dzieki za komplement :)

Gość jedencztery
Lubimy spokojne ale sex z takimi wariatkami jak te d**y co się awanturowały w tramwaju to jest to co tygryski lubią, kto nie bzykał świruski z patologii to nie zrozumie. Szalone są. Ale lubimy porządne kobiety z którymi można się żenić i mieć dzieci heh.

Gość gość
myślę, że ta "niespokojność" to po prostu skutek uboczny mile widzianych cech charateru takich jak otwartość, energiczność itd.

Gość jedencztery
Nadpobudliwe dziewczyny bardzo dobrze się jebią, w większości i tyle. Agresywne suczki podkręcają tempo i tyle. Ale lubimy też spokojne przecież, zresztą często cicha woda brzegi rwie :-)

Gość gość
bo to faceci, zapoluj na prawdziwego mężczyznę, niestety oni jak zawsze na skraju wymarcia, no niestety większość ludzkości nadal z drzewa nie zeszła

Gość gość
Lubię spokojne, ale sam jestem zbyt spokojny, a w połączeniu to po prostu byłoby przesilenie

Gość jedencztery
unga-bunga-bunga uuu uuu ooo samica!

Gość gość
Ja lubię właśnie spokojne,normalne,ustabilizowane emocjonalnie które najpierw myślą potem mówią, ogólnie nie lubię ludzi wybuchowych,raptusów. Jest pewna prawidłowość w której te niespokojne wybierane są przez facetów ze skłonnościami do picia, bo jak im baba zrobi awanturę to mają pretekst aby iść się napić ,specjalnie takie wybierają aby potem mieć wymówki i mówić , że to wina baby.

Gość gość
Ja uważam, ze lubią, często spokojni ludzie dobierają się ze spokojnymi i tak jest ok. Ja lubię ludzi takich po środku :) nie zbyt ekstrawertycznych, ale też nie bardzo spokojnych co najczęściej oznacza, że z nimi jest nudno, niestety... ja tak to odczuwam, nigdzie nie wyjdą, są z typu narzekaczy. A ja mam różnie, lubię sobie czasem posiedzieć w domu, ale lubię też zaszaleć, poimprezować, lubię spontaniczność, więc muszę mieć faceta, który też to lubi, bo inaczej byłoby mi ciężko, więc pewnie odwrotnie jest podobnie.