Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze dzieciaki też coś Wam schowaly i .....

Polecane posty

Gość gość

nie możecie tego znaleźć ? W domu jako taki porządek panuje ale córka wzięła i gdzieś schowała butelkę (duża z avent) i przepadła zaginął tez kapeć syna (rozmiar 30) więc znowu nie taki mały :-) 2 smoczki hehe Klucze z piwnicy :-) haha 1 ładowarka do telefonu 1 słuchawki do telefonu Najbardziej poszukiwana jest butelka bo był w niej smoczek ,to ostatni smoczek i butelkę wywalamy, już go nadgryzła. Chcę ją oduczyć jak syna, bo on jak poodgryzał kawałki silikonu to nie chciał już z niego pić a smoczek był już taki wymamlany hehe a nowe są twarde i znowu na nowo a ona w nocy pije z niej. Gdzie tego szukać hehe

Gość gość
U Nas klucze lądują w butach :-) smoczki w zabawkach a Nasze telefony syn pod ręczniki w łazience chowa (16mcy)

Gość gość
telefon pod szafa,smoczek w szafce z przekaskami ewentualnie w zabawkach. Kapec za lozkiem lub w koszu na pranie. Klucze i inne p*****lki w wozkowym koszu lub pod poducha.

Gość gość
Widzę że nie tylko moja taka pomysłowa, ona ma 15mcy i gdy pytałam o butelkę ,by ją przyniosla palcem mnie wskazała i dodała "Ty" hehe :-) duża butelka i gdzieś sobie leży a ja nie wiem gdzie. Smoczki znalazłam w poszewce na poduszkę hehe

Gość gość
ja swojej zawsze mowie zeby pokazala paluszkiem. i tak chodzimy po tym mieszkaniu i szukamy... nieraz smiac mi sie chce,bo zajrzy wszedzie. Szukajac swojego misia potrafi podniesc malutka pileczke i mowic,ze tu nie ma :) Dzieci sa jednak smieszne

Gość gość
Nie raz mi coś dzieciaki schowały. Pamiętam jak kiedyś się spieszyłam a syn schował mi klucze od mieszkania :D Szukałam ze dwie godziny i oczywiście nie znalazłam na czas :P. xxxxxxx A co do Twojego "problemu" autorko- skoro i tak chciałaś oduczyć dziecko od butelki to ja załatwiłabym to inaczej. Powiedziałabym małej, że skoro zgubiła butelkę to teraz będzie musiała pić z kubka bo butli już nie ma :D. Być może butelka znajdzie się w dwie chwile i będziesz oduczać po swojemu ;). jeśli się nie znajdzie to idź w zaparte i mów, że nie ma butli musi być kubek. Efekt zostanie osiągnięty.

Gość gość
Syn mojej sąsiadki, która jest ślepa jak kret (sama tak o sobie mówi) schoeał jej okulary. Nie znosił przedszkola i wiedział, że bez nich mama nigdzie z domu nie wyjdzie

Gość gość
to jest normalne. Moja mama do dziś pamięta niektóre rzeczy które ja gdzieś zaprzepaściłam jako dziecko. A mam 35 lat :D

Gość gość
Wszystko oprócz butelki znalazłam :-) doszliśmy do wniosku że butelka musiała zostać wyrzucona do śmieci :-) bo nie ma jej nigdzie,przeszukalam podczas porządków wszystko, w domu lśni a butelki brak :-) oduczanie jest ciężkie bo córa w nocy z niej piła na leżąco a do picia nie pozwala się podnieść :-D złości się. Kapeć był w recznikach w łazience ładowarka w tyłku maskotki (duża pacynka) słuchawki w puzzlach :-) klucze miała w tajnej skrytce :-) w pieluchach :-)

Gość gość
Kartę bankomatową znalazłam na samym dnie pudła z zabawkami po kilku miesiącach. Kluczy do dziś nie znalazłam. Dowodów nie mam, ale podejrzewam, że wylądowały w śmietniku. Raczej pilnujemy co cenniejsze rzeczy, szczególnie po historii z dorabianiem karty. Syn uwielbia mi grzebać w torebce. Wyciąga portfel i ogląda karty. No niestety najwyraźniej bankomatowa mu się wyjątkowo spodobała...

Gość gość
Gdy dzieci były młodsze to smoczki notorycznie ginęły! Kapcie synów giną do tej pory :P (9 i 3) Piloty tez lubią się zapodziac.