Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się pracy, jestem chyba nierobem.

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i skończyłam technikum 4 miesiące temu. Pod koniec szukałam pracy i znalazłam w jednej firmie. Ogólnie wyobrażałam sobie prace jak coś 100 % pozytywnego, i nie mogłam się doczekać pierwszego dnia. Ale kiedy spotkałam się z rzeczywistością to dosłownie usiadłam w domu i płakałam. 8 godzin dłużyło mi się niewyobrażalnie, im bliżej końca tym bardziej mi się dłużyło. Zamiast biura z kilkoma osobami pracowałam w wielkiej sali gdzie było ponad 70 osób. Straszny hałas i okropne warunki, team lederzy zamiast pomagać to wyżywali się na pracownikach i demotywowali. Nie wytrzymywałam psychicznie . Jak miałam tam iść czy ogólnie o tym myślałam to przerażało mnie to. Wytrzymałam prawie 2 tyg, nie zapłacili mi ani złotówki bo zabrali sobie za szkolenie. Od tego momentu panicznie się boje pracy, naprawdę. Kiedy oglądam oferty to tak naprawdę nie chcę do niej iść, nie chce wysłać tego cv. Boje się cholernie że znowu bedzie mi się tak dłużyło że historia się powtórzy. Nie mam pojęcia czy praca może być przyjemna ? W dodatku łaże na te rozmowy i nigdzie mnie nie chcą, a nie chce iść znowu do callcenter. Jak mam zmienić to podejśćie i zacząć normalnie chcieć pracować?. Miał ktoś podobnie kiedyś?.

Gość gość
ja w sumie nie wiem jestem nierobem i pasożytem ale myślę że można mieć ciekawą pracę do której się idzie z radością ale trzeba poszukać odpowiednią bo wiadomo każdemu co innego pasuje