Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyskata90

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Pyskata90

Witam kobietki może mi pomożecie. Od jakiś dwóch mies. nie biorę tabletek antykoncepcyjnych musiałam je odstawić ze względów zdrowotnych. I od czasu zaprzestania stosowania tabletek moje libido jest zerowe, nie mam kompletnie ochoty na seks. Nie muszę chyba dodawać że to nie mały problem w młodym małżeństwie. Może są jakieś metody aby się troszkę ożywić? Proszę o pomoc.

Gość gość
Ja Ci chętnie wyliżę ci.pkę do orgazmu kotku. A Ty potem poliżesz mi wacka. Chcesz?:)

Gość Pyskata90
Nie dzięki :)

Gość gość
Nie wiem co ci poradzic, almd zapytam jak jest z tymi proszkami anty? Bo dziewczyny po nich tyja a jak u cb.? Nie dawno urodzilam i wybieram sie do lekarza i nie chce od razu drugiego dziecka, a po ciazy zle wygladam :-(i boje sie ze jeszcze przytyje

Gość Pyskata90
Ja również zaraz po ciaży zaczelam brać anty jeszcze jak karmiłam piersią (są takie dla karmiących) i nie czułam się najlepiej. Moja waga wzrosła ale cera była idealna. Teraz żaluję że zdecydowałam się na tabletki, radze najpierw dać dojść organizmowi do siebie po takim wyczerpaniu jaki jest poród.