Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki nosicie kolor paznokci w wakacje

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie i czy macie żele czy naturalne

Gość gość
Paznokcie mam naturalne. Na co dzień maluję lakierem bezbarwnym lub jasnym beżem, takim cielistym w zasadzie, bo mam taką pracę, że lakier szybko odpryskuje i się ściera, nawet tego samego dnia, w którym pomaluję. A na jakieś okazje maluję raczej na ciemne, intensywne kolory - czerwony, brązowy, sporadycznie szary.

Gość gość
Mam żele, bo moje własne łamią się na potęgę. Kolory mam różne, czasem neony, czasem jakieś delikatne pastele. Ach, i lubie kicz na paznokciach - różne kolory na poszczególnych palcach, kropki, paski itp.

Gość gość
wcale nie maluję, ewentualnie na beżowo..

Gość gość
Kremowy, czerwony, miętowy, limonka, pomarańcz - tylko jeden kolor, nie znoszę wzorków i każdego paznokcia w innym kolorze..

Gość gość
Mam żelowe. W okresie letnim zawsze mam kolory: róż-odcienie, pomarańcz pastela, łamane neonem typu zieleń czy żółć. Czasem syrenka na dwóch paznokciach. Inne pory roku zazwyczaj czerwień. Ja się praktycznie nie maluję, poza rzęsami i pudrem, ale paznokcie lubię mieć kolorowe.

Gość gość
Teraz neonowy róż i pomarancz-3 paznokcie róż, 2 pomarancz. W inne pory roku albo czerwień, koralowy albo jakiś delikatny bez, ogólnie mam tak że jak kupie nowy lakier to mam ten sam kolor aż się zuzyje, przeważnie kolor, bez, kolor, bez itd ;)

Gość gośćula
nienawidze neonków ani wzorków , zazwyczaj na czerwono,czarno albo french ,swoje średniej długości.

Gość gość
Od rąk nie maluje, bo mam swoj***ardzo ładne, na stopach mam granatowe

Gość gość
Paznokcie mam naturalne. U stóp kremowa fuksja, u dłoni bezbarwny z flejksami łososiowymi ;)

Gość gość
ja zaszalałam,a właściwie moja kosmetyczka, u rąk mam różowo-koralowe, oprócz palców serdecznych - bo na nich mam kolor beżowy mieniący, a na najmniejszych palcach mam 5 diamencików pionowych - super to wygląda. U nóg wszystkie jednakowo - bardzo ciemny fiolet.

Gość gość
Ja mam trzy rozowe takie ostre a serdeczny i maly sa czarne. Super. Oczywiscie zele mam spokoj na 3 tyg

Gość gość
Panie waz maluje hybrydami to raczej klasycznie - często czerwony, koralowy. Zadne neony czy cos. Lakier trzyma mi sie dwa tygodnie.

Gość gość
moje kolory w tym roku to brudny róż u rąk i wrzosowy u nóg. Oba są delikatne, nie krzykliwe...bo takich nie znoszę.

Gość gość
czyli 3/4 ma neonki ,kolorki i wzorki ,straszna wiocha

Gość gość
U nog czerwony, fuksja, ciemne kolory. U rak robie sama zelowe bo przy dzieciach lakier sie dlugo nie utrzyma. Kupilam lampe w douglasie i lakiery, super sprawa :)

Gość gość
Ja noszę różnie. Czasem mocno neonowe, bo fajnie wyglądają do opalonej skóry a czasem noszę pastelowe. Większość lakierów mam w żywych kolorkach. Ostatnio kupiłam sobie piękny aruzowy z z astora, bo teraz mają fajną akcje że 1% ze sprzedaży pomaga w walce z rakiem krwi.

Gość gość
Moja kolekcja lakierów to w 80% czerwienie,dwa pomarańcze, jeden srebrny i dwa bezbarwne. Nie wiem dlaczego ale uwielbiam czerwone paznokcie! Mam swoje naturalne. Nie lubię wzorków,neonow czy tam innych,które teraz są w modzie. Wszystkie paznokcie maluje tym samym kolorem... Teraz na potęgę widzę paznokcie pomalowane baaaardzo żywymi kolorami,gdzie jeden lub dwa paznokcie są innego koloru. Jakoś to do mnie nie przemawia.

Gość gość
Obecnie nosze bialy kolor i pylek Syreni. Jak bylam na wakacjach to mialam piekny koralowy kolor.. Zawsze w lecie sa raczej soczyste kolory, a w zimie stonowane no i zalezy co modnego proponuja salony:)