Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alizeeyoy

Czy jest tu jakaś kobieta która dokonała aborcji?

Polecane posty

Gość Alizeeyoy

Pisze prace licencjacką(nie uciekajcie) na temat aborcji i tego jak kreują ja media. Moja promotorka to katoliczka która mocno stoi na stanowisku antyaborcyjnym, a ja chciałabym napisać prawdę o odczuciach kobiet. Wiem ze są takie co żałują i takie które odetchnęły z ulga po zabiegu. Chciałabym opisać obiektywnie, nie oceniać. Myślicie ze znajdzie się ktoś kto chciałby pogadać lub popisać?

Gość gość
Ja usuwalam dawno temu ale to co innego bo ciaza byla martwa.

Gość gość
Tutaj jest mnóstwo takich. Mało tego one pomagają innym w usuwaniu. I coś mi się wydaje, że ty dokładnie takiej potrzebujesz.

Gość gość
Ja usunęłam PŁÓD, bo dziecko to to nie było i po tym byłam szczęśliwa bardzo, że zabieg sie udał i mam problem z głowy. Cierpienie po usunięciu ciąży to mit zmyślony przez katoli.

Gość gość
To kontrowejsyjny temat ale cierpienie po swiadomej aborcji nie wchodzi w gre.

Gość gość
Do Gość 10.44 Chciałabym przedstawić parę przypadków(jeszcze nie wiem jaki jest klucz kategoryzacyjny). Odczuciach kobiet związanych z aborcją. Mam już parę lektur, obrazów i historii za sobą i rozumiem kobiety które dokonały aborcji, ale znam tez przypadki ludzi którzy urodzili isie ciężko chorzy(mimo ze ich rodzice mieli możliwość aborcji)i doceniają fakt ze żyją . Nie chce podzielać zdania promotorki tylko wyrobić swoje. W Polsce mówi sie tylko aborcja : kościół...

Gość Alizeeyoy
Gdyby ktoś chciał opowiedzieć swoją historie(najlepiej dopisać czy media, jakieś osoby wpływały wpływały na twoją decyzje) to proszę workbyatw@gmail.com Mam ciężko przeprawę z promotorką i o wszystko muszę się wykłócać może realne przypadki coś zdziałają. Gdy skończę udostępnię wam moja prace(o ile się da) .

Gość gość
Bo taka prawda ze to kosciol rzadzi d****i polek.

Gość gość
a nie szkoda ci czasu na pisanie i czekanie aż ktoś napisze sama wymyśl powody żeby pasowały do twojej pracy i podeprzyj to niby ankietami, które sama wypełnisz czy wy serio robicie te ankiety przecież sama mozesz wszystko napisać nie wiem po co sobie tak utrudniać życie

Gość gość
poczytaj sobie rózne fora które już istnieją, sama pomyśl, użyj wyobraźni ui napisz, będziesz miała całą pracę z głowy dużo szybciej

Gość gość
a promotorka przecież nie będzie szukała osób z ankiety ani ich danych osobowych aby sprawdzić czy piszesz prawdę to jest twoja praca i napisz ją sama i z głowy

Gość gość
nawet na stronach feministycznych pisze o aborcji ze to dla kobiet trauma Słynna malarka brytyjska sławna, bogata, piękna około 30 letnia po aborcji swoich 2 dzieci-bliźniaków- popełniła samobójstwo - bo jak napisała w liście- zrozumiała, że zabiła swoje dzieci i że "życie straciło dla niej teraz znaczenie i sens"!!! Nie dopuśćmy do tego aby kolejne zagubione kobiety zabijały siebie i dzieci

Gość gość
ale nie KAŻDA kobieta zrozum gościu wyżej i przestań uogólniać są setki tysięcy kobiet, które to zrobiły i nigdy nie cierpiały, więc przestań sie wypowiadać za wszystkich za kogo ty sie masz ja znam dziewczyny, normalne, ładne, mądre, zaradne, które robiły aborcję po 2-3 razy i nadal są tak samo szczęsliwe, a ich życie i ich decyzje to wyłącznie ich sprawa

Gość gośćiza
Hej jeszcze u mnie jest wszystko świeże byłam w ciąży bliźniaczej 22 czerwca w 5 tygodniu aborcja za 3 tyg kontrola lekarska i usg pokazuje ciążę 8 tydzien byłam w szoku myślałam że to cud tak strasznie żałowałam tej pierwszej i dostałam druga szanse.to był piątek.do domu wracałam jak na skrzydłach myślałam że mój ex ucieszy się miał żal ze wcześniej nic nie powiedziałam..spotkaliśmy się i..świat się zawalił.W poniedziałek pojechał ze mną 13 lipiec ....w drodze powrotnej nie zapytał nawet jak się czuję..nie życzy sobie żebym jeszcze kiedykolwiek próbowała nawiązać z nim kontakt..muszę żyć chociaż nie widzę sensu..nigdy sobie tego nie wybacze

Gość alicjatim
Hey Trafi las bardzo bardzo w dobry temat i w dobre miejsce podam ci mojego meila odezwij sie prosze ale koniec nie teraz zeby moj maz nie przeczytal jagodaidaniel@arcor.de

Gość alicjatim
Napisz Do mnie na meila teraz a bedziesz miala bardzo dobry temat I dobry Material moge ci tez przeslac dowody lekarskie na ten temat musisz sie ale teraz ze mna skontaktowac jezeli to prawda ze piszesz Tom prace