Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go zaprosic?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z facetem, on chciał czegoś więcej, ja wtedy nie chciałam nic. Znalazł inną, ale się rozstali, wciąż mamy ze sobą nikły kontakt, on żartuje że chciałby się ze mną spotkaćwe wiadomym celu. Ja chciałabym tego samego. Ale gdy piszę mu ok to spotkajmy się, sama proponuję spotkanie to on milczy, gdy ja milczę, on nagle się odzywa. Nie raz przyłapałam go gdy z daleka na mnie spogląda. Nie wiem czy on robi sobie jaja?

Gość gość
on ma 2 jaja przy parówce, a jaki to wiadomy cel? robienie jajecznicy?

Gość gość
jakiś niezdecydowany.

Gość gość
może nie chce wyjść na głupka, kiedyś już go nie chciałaś, albo nie szuka nikogo na stałe, a tak jak pisałaś tylko do jednego. Nie wiem, jakiś dziwny ten koleś.

Gość gość
może woli z facetami

Gość gość
a może jednak ma kogoś? może to jednen z tych którzy lubią być adorowani ;))

Gość gość
Wysyła mi swoje zdjecia jak lezy na plazy. Niby nic ale rozmawiamy normalnie. Gdy pytam go czy sie spotakmy mowi ze nie. Nie rozumiem. Pisze ze zalezy mu na seksie, bo nie szuka nikogo. Ja obecie rowniez. Mowie wtedy, że ok. A on cisza. Wiec i ja milcze, on po jakimś czasie się odzywa i znowu o tym samym.

Gość gość
on cie chce tylko dla seksu...po cholerę ci taki gościu ? bzyknie cie i będzie szukać innej...a ty się zakochasz licząc ze on też...nie tędy droga...serio ci mówię ze będziesz żałować jeśli się z nim przespisz... weź go olej..nie odzywa się bo w tym momencie zapewne już ma jakąś i sobie z nia ten teges....brakuje mu to się odzywa do cb

Gość gość
jemu się chce, tobie się chce, a on odstawia to nie wiem, o co mu chodzi ;) może sie zakochał hehe

Gość gość
to forum dla kobiet, nie dla kur**