Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliber990

3 miesiace sankci , co dalej ?

Polecane posty

Gość koliber990

Hej :) mąz mojej kolezanki odsiaduje teraz 3 miesiace sankcji , maja go za pare dni wypuscic bo sad nie zgodzil sie na przedluzenie tymczasowego aresztu . jest on oskarzony o udzial w bojce , wczesniej odsiadywal wyrok pozbawienia wolnosci za pobicie i rozboje . no ale pytanie brzmi : czy jak odsiedzi te 3 miesiace i wyjdzie to czy jest szansa na to ze wroci do wiezienia ? Czy jest moze tak , ze jak juz go wypuszcza to to jest dobry znak ze nie odsiedzi kary ?

Gość gość1233
Moze odsiedziec swoje ale bedzie odpowiadal z wolnej stopy.

Gość gość
jak znowu ją pobije to mi się wydaje, że jednak każą wrócić.

Gość koliber990
Ale on nie pobil jej . pobil kogos innego , jakiegos chlopaka .

Gość koliber990
Mi chodzi o to , ze go wypuszcza po uplywie 3 miesiecy i czy to znaczy ze on jak juz wyjdzie to nie dadza mu wyroku skazujacego czy poprostu wyjdzie i po rozprawie wroci do pierdla

Gość gość
Oczywiście, że może wrócić. Często tak się zdarza,a teraz z uwagi na zmianę przepisów będzie dużo mniej kar orzekanych w zawieszeniu.

Gość gość
"Ale on nie pobil jej . pobil kogos innego , jakiegos chlopaka . " dziś jego - jutro ją

Gość koliber990
Tak czy inaczej on nie dostanie w zawieszeniu poniewaz jest recydywista . recydywisci nie dostaja wyroku w zawieszeniu . Wiec dlaczego go wypuszczaja skoro znow pojdzie siedziec ? Nic z tego nie rozumiem

Gość koliber990
Nie wydaje mi sie , zeby pobil ja . akurat sa zgodnym malzenstwem tylko on jak wypije to nie panuje nad soba natomiast nigdy nie byl nawet wulgarny w stosunku do swojej zony .

Gość gość
Dlatego, że tymczasowe aresztowanie to środę zapobiegawczy na czas postępowania. Najwidoczniej uznali, że wystarczą środki o wolnościowym charakterze. Wyrok zapadnie dopiero po przeprowadzeniu postępowania o jeżeli uznają go za winnego to orzekną wobec niego karę,być może bezwzględnego pozbawienia wolności.

Gość koliber990
BardZo dziekuje za odpowiedzi :) mam nadzieje , ze jednak nie uznaja go za winnego ...

Gość gość
k******, zawsze wiedziałem, że to forum patologii :o kolejne potwierdzenie tego faktu powinni ch//ujowi obie łapy urąbać za podnoszenie na innego człowieka