Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jemu na mnie zalezy?

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie ze moj chłopak na poczatku bardziej sie staral niz teraz. Jestesmy ze soba dopiero 3 miesiace. Zazwyczaj to ja wychodze z inicjatywa spotkania. On jest takim typem chlopaka ktrory nie potrzebuje wirtualnego kontaktu, nawet jak sie nie widzimy. Mowi ze nie lubi pisac, woli sie spotkac. Ale jezeli on pracuje na tygodniu i widzimy sie w weekendy to chyba jest to normalne ze szuka sie jakiegokolwiek kontaktu? Kiedys bylo tak ze nie odzywal sie caly dzien, okazalo sie ze pil. Prosilan zeby wiecej tak nie robil i poswiecil minute na napisanie ze wszystko jest w porzadku. Ostatnio znowu zdarzyło sie to samo. Powiedzial ze to nie bylo zamierzone. Nie umie okazywać uczuc i unika problemow w sensie ze np jak chce z nim porozmawiać co mi lezy na sercu. On nie umie gadac na takie tematy , ja go bardziej komplementuje niz on mnie. Moze dlatego ze rodzice nie okazywali mu tyle uczuc, praktycznie sam sie wychował...prosilam go zeby częściej sie odzywal do mnie jak sie nie widzimy. Napisal do mnie jak wrazenia po wczorajszym ( byly seksy) ja mu napisalam milutką dluga wiadomość, ze mi brakowalo jego bliskosci i mnostwo ":*" a on " mi tez sie podobalo" i tyle..on ma taki wplyw teraz na moje samopoczucie...wczoraj jak wrocilam do domu wszystko bylo idealnie a dzisiaj jak odpisal tak glupio to juz łezki mi poleciały...wlasciwie nie wiem czemu to piszę, nie mam komu sie wyzalic..jak to wyglada dla was?

Gość gość
zużył całą spermę