Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisłamaria

Jakie tabletki na bóle stawów, reumatyzm, zwyrodnienia, może być Flexacoll?

Polecane posty

Gość wisłamaria

Dzisiaj widziałam w gazecie artykuł a tabletkach na schorzenia ze stawami Flexacoll. Sprawdziłam skład i wygląda bardzo dobrze: jest glukozamina i chondroityny wysokiej jakości które działają na regenerację chrząstki, do tego naturalne działanie przeciwbólowe dzięki bosweli seratia. Stosował może ktoś? Bo mam chęć zamówić

Gość gość
ja jeszcze na szcęście nie mam takich problemów, ale zaciekawiło mnie, że Krysztow Kowalewski to stosuje, lubię gościa ;-)

Gość gośćula
na pewno witamina D3 i to obowiązkowo,do tego pewno jeszcze cos skoro boli ,ale co to nie wiem

Gość zlosliwy
chyba Krzystof bo takiego imienia nie ma haha

Gość werkaw
moja mama bierze te tabletki, ale dopiero jakoś od tygodnia, pamiętam bo paczkę odbierałam

Gość gość
Mi polecił ten suplement znajomy fizjoterapeuta. Wiadomo, że lpiej już w młodym wieku dbać o stawy, ale czasu nie cofnę. Mam bóle zwyronieniowe już od kilku dobrych lat. I znajmy zalecał żeby stosować Flexacoll by zregenerować chrząstkę. I faktycznie muszę powiedzieć, że teraz mam bóle najwyżej raz na miesiąc a wcześniej codziennie czułęm a rno to prawie się nie mogłem z łóżka podnieść. Polecam bardzo i waże żeby systematycznie przyjmować

Gość wandziaweka
dobry produkt, trafiłam na promocję i dostalam 60 tab. w cenie 30. ból u mnie zmniejszył się bardzo i już od pół roku nie przyplatało mi się zapalenie stawów kolanowych!!!

Gość gość
a ile kosztuje?

Gość zazawarka
slyszlam duzo to tym, duzo ludzi chwali, ze się lpeiej po flexacollu czuja i ze tabletkni nie niszcza zoladka

Gość gość
ja polecam, nie wiem czy to placebo czy nie, ale po flexacollu nie mam problemów kolanem! każdy kto je ma wie jaki to jest ból i dyskomfort wiec radzę spróbować bo za taką cenę warto. poza tym zawsze przda sie nasym kosciom uzupelnienie glukozaminę i chondroitynę

Gość kopytko66
gdzie zamawialiście Flexacoll? to prawda, że najlepiej zamówić przez infolinię?

Gość gość
Jak zamawiasz przez infolinię to są mili konsultanci i zawsze doradzą i wytłumaczą. Mi jak zamawiałam za drugim razem dali nawet rabat więc dbają o klienta i przesyłka zawsze na czas, nigdy niczego nie brakuje

Gość gość
Niby te suplementy maja leczyc stawy? Chyba dobrze dzialaja na psyche i na czyszczenie portfela. Od kilkunastu lat maz sie leczy na stawy i funkcjonuje dzieki porzadnym lekom i blokadom ktore dostaje na przemiennie w kolano,lokiec i biodro ktore ma do wymiany a jest juz po operacji kolana i lokcia. Mama tez sie leczy juz dlugi czas ale jak dotad same leki pomagaja wiec o jakich suplementach wy mowicie? Jak sie wierzy w banialuki to i aspiryna pomoze.

Gość gość
Dlaczego odrazu atakujesz? Jest wielu ludzi którym to pomaga i jak pomaga to jest najważniejsze. Składniki ma niezłe wiec na pewno efekt przeciwbólowy jest a glukozamina i chondroityna uzupełniają chrzastke. sama biegam od kilku lat i zauważyłam problemy z kolanami (choc na szczecie malo dokuczliwe) i stosuje takie preparaty

Gość gość
widziałam, że Krzystf Kowalewski bierze te tabletki i poleca. taki aktor by nie rzucał słów na wiatr. chyba spróbuję.

Gość gość
gdzie moge je kupić? bardzo mi zależy, podajcie prosze stronę

Gość zurekzurek
tutaj masz adres strony internetowej :) http://flexacoll.pl/ możesz też zadzwonić pod numer 22 185 51 77

Gość gość
zamówiłam, dziękuję :)

Gość gość
To zaden atak,poprostu zyje z dwiema osobami ktore cierpia z powodu stawow i wiem ze suplementy to zbior ziolek i mikroelementow,lekarz na pytanie czy mozna dodac do lekow spojrzal tylko wymownie i odchrzaknal. Jesli pomaga to tylko na psychike a to tez co niektorych leczy.

Gość gość
bardzo dobre tabletki. pomogły mi zregenerować stawy po dużym wysiłku ficzycznym. lekarz bardzo polecał mi te tabletki na uzupełnienie niedoborów glukozaminy w chrząstce

Gość barbaraaekokarda
trudno mi powiedziec czy to przez te tabletki czy przez urlop, ale musze pryznac, ze to zbiega się z braniem Flexacollu. wyjechalam na mazury i dzien wczesniej zaczelam brac tableki. po przyjezdzie (bylam tam 2 tygodnie) bole kregoslupa się juz nie pojawialy. podczas pobytu moze na poczatku ale tez z wiele mniejszym natezeniem niz zywykle. dlatego jestem zadowolona i pewnie zamowie kolejne opakowanie

Gość gość
Dobre tabletki, działają długofalowo

Gość gość
ja sam robie z zywokostu za 5 zło na alegro kupic kozen ugotowac w oleju a najlepiej wymieszac z smalcem gesim przepisy sa w internecie i leczy skure stawy poparzenia regeneruje komurki

Gość gość
biorę Flexacol już miesiąc i czuję się rewelacyjnie. choć mam dopiero 39 lat już mam ogromny problem ze zwyrodnieniami kręgosłupa. dzięki tym tabletkom mogę normlanie funkcjonować. dla mnie bardzo ważne jest, że to nie są tabltki przeciwbólowe, one mają za zadanie wyleczyć przyczynę bólu oraz to, że nie niszczą wątroby

Gość gość
ja zamawiałem pod numerem 22 100 47 79

Gość pharmacist44
Podsumowanie poprzednich wypowiedzi: 1. Większość to oczywista kryptoreklama. 2. Trudno uwierzyć w wypowiedzi typu "ulubiony aktor to reklamuje, więc to chyba dobre". Żenująca naiwność... KK robi to ZA PIENIĄDZE i jest mu obojętne, co reklamuje (w skrajnym przypadku mógłby nawet zareklamować g..no). FAKTY: 1. Firma nie ujawnia składu ILOŚCIOWEGO składników, co automatycznie dyskwalifikuje produkt jako niewiarygodny. 2. Ekstremalnie wygórowana cena (w porównaniu do innych podobnych produktów).

Gość falsebraker
Dokładnie. Nabijanie naiwnych emerytów w butelkę. A potem ich dzieci, wnuki muszą im pokazywać, jak bardzo byli naiwni. Po telefonie do infolinii otrzymałem informację o składzie: glukozamina 297mg - takie same stężenie jest w innych preparatach z glukozaminą, które kosztują 30 zł ekstrakt kadziłowca witamina c 20 mg sod 10 mg mangan 0.5 mg

Gość gość
Okazuje się,że bardzo łatwo wyciągnąć od ludzi pieniądze,a Krzysztof Kowalewski bierze tak Emilia Krakowska jakiś tam preparat ze ślimaka oczywiście na stawy.Śmiech na sali.