Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisłamaria

Jakie tabletki na bóle stawów, reumatyzm, zwyrodnienia, może być Flexacoll?

Polecane posty

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

Gość gość
Ja na takie bóle ostatnio stosuje Levasan i sobie go bardzo chwalę.

Gość gość
Na stawy najlepszy arthroblock forte. W mojej rodzinie bardzo znany , nie raz latałam dziadkom do apteki po ten suplement. Zobacz sobie w google jak wygląda i poporś o niego w aptece.

Gość gość
Zamówiłem ten Levasan wczoraj, czekam teraz na moją paczkę. Jestem ciekaw efektów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość gość
Chętnie coś poczytam na temat tego preparatu. MOże ktoś jeszcze coś poleci?

Gość serro
też brałem ten arthroblock forte, u mnie efekty piorunujące. Bardzo bolały mnie stawy, dwa miesiące stosowałem ten suplement i po jakichś 2 tygodniach od pierwszej tabletki poczułem różnicę.

Gość gość
Ja zazywam LithoMax – Aquamin - naturalny Szwedzki preparat z krasnorostów :) bardzo pomaga, znowu wychodzi na to że naturalne preparaty sa najlepsze. Przy dłuższym stosowaniu widac spore efekty. Redukuje ból i sztywność. Niestety z tego co wiem nie da się go dostać w zadnym stacjonarnym sklepie - ja zamawiałam na http://alg-borje.pl/ . Ale nie załuje i na pewno dokupie kolejne opakowanie

Gość gość
Na pewno www.swiatsupli.pl ma najtańszą ofertę, może nawet w Europie. Wielu moich kumpli na siłowni przestawiło się na nich, jak usłyszeli, za ile prowadzę suplementację ;)

Poczytajcie sobie o kannabidiolu CBD i jego wpływie na bóle stawowe, reumatyzm. Mi bardzo pomógł, bóle po tygodniu stosowania ustąpiły. Przyjmuję olejek z Holandii, gdzie mieszkam. Gdyby ktoś miał pytania, piszcie celbrunele@gmail.com

Gość gość
Zadowolona jestem po pierwszej wizycie na Podłęskiej w Vitanea ( www.vitanea.eu ). Koleżanka mi ich mocno doradzała, więc się umówiłam na wizytę. Badanie dr Vollą było bardzo dokładne, już teraz dokładnie jest widać skąd moje problemy choćby ze spowolnionym metabolizmem i bólami reumatycznymi.

Gość gość
Mój sposób na ból to naturalny preparat Reumpapai. W składzie ma trzy zioła słynące z działania przeciwzapalnego, przeciwbólowego i przeciwbakteryjnego: korę cynamonową, owoc pieprzu jawajskiego oraz korzeń lukrecji gładkiej. Więcej o ni można przeczytać na http://reumpapai.pl