Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie wybaczyć?

Polecane posty

Gość gość

wstydzę się mojej przeszłości, tego jaka byłam od dzieciństwa po nastoletnie zagubienie i wczesną dorosłość. Jak sobie przypominam różne sytuację z mojej przeszłości to chce mi się wyć :( tyle rzeczy bym zmieniła, cofnęła czas. To wszystko sprawia, że nie widzę sensu w dalszym życiu, przecież przeszłości już nie zmienię, a tak ciężko mi żyć z jej ciężarem :(

Gość Deluca
A co takiego robiłaś, zapamiętaj słowa mojej babci i wbij sobie do łba jak mantrę :lepiej grzeszyc i żałować niż żałować że się nie grzeszyło. Głowa do góry mała.

Gość gość
sobie najtrudniej wybaczyć.nie myśl o tym.życie toczy się dalej.

Gość Deluca
A co takiego robiłaś, zapamiętaj słowa mojej babci i wbij sobie do łba jak mantrę :lepiej grzeszyc i żałować niż żałować że się nie grzeszyło. Głowa do góry mała.

Gość gość
Heh, dzięki :) dużo źle zrobiłam, w szkole byłam niezbyt akceptowana i do dziś mi głupio, że zachowywałam się jak potulne ciele zamiast się postawić. Potem było gorzej, pogubiłam się, miałam depresję (do dzisiaj się leczę), nadużywałam alkoholu na imprezach, miałam nieciekawe znajomości, nawet najbliżsi mieli ze mną dużo zmartwień i kłopotów:( oni mi wybaczyli, ale ja sama sobie nie potrafię :(