Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chciałabym się was poradzić, bo już nie wiem, co mam myśleć. Od jakiegoś czasu współżyję z chłopakiem, często naszym jedynym zabezpieczeniem jest metoda stosunku przerywanego. Mój chłopak nie wydziela preejakulatu, nigdy nic takiego nie zauważyliśmy. 16 lipca powinnam mieć miesiączkę, minął już tydzień, i nadal nic.. 2 dni temu zrobiłam test ciążowy, wynik negatywny. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży, a przyczyna spóźniającej się miesiączki tkwi w czymś innym? Dodam, że czasami pobolewa mnie brzuch, tak jak w trakcie lub przed miesiączką. Ból jest chwilowy i niezbyt silny.

Gość gość
Powiem vi tyle dziecko- skończ z seksem bo nie znasz podstaw. Jak to nie wydziela ? Każdy facet wydziela

Gość gość
" Mój chłopak nie wydziela preejakulatu"- oboje również nie macie ani krzty wiedzy ani rozumu i tym sposobem się właśnie g****arzeria rozmnaża

Gość gość
stosunek przerywany to nie jest żadna metoda antykoncepcji bezmózga istoto, a preejakulat ma to do siebie, że nie musi być ani widoczny ani wyczuwalny

Gość gość
Skoro twój chłopak nigdy nie miał wytrysku wewnątrz ciebie, to myślę że nie ma żadnego ryzyka ciąży.

Gość gość
Nie rozumiem czemu sie nie zabezpieczacie?

Zgadzam się, stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji. Dlaczego nie łykasz pigułek albo nie stosujecie prezerwatyw? Przynajmniej później nie musiałabyś się zastanawiać i martwić, czy nie jesteś w ciąży.