Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyimaginowane nietrzymanie moczu

Polecane posty

Gość gość

hej, mam dziwny i wstydliwy problem. Zaczął się ponad tydzień temu w sklepie, kiedy musiałam nagle wybiec i wrócić do domu, bo myślałam, że się zaraz zsikam. Byłam pewna, że już popuściłam, ale w domu okazało się, że bieliznę mam całkiem suchą a moczu było niewiele. Od tego czasu mam non stop takie uczucie, że wypływa mi trochę moczu, ale bielizna jest sucha :o biorę furaginę, żurawinę, zapiszę się do lekarza, ale może ktoś ma pomysł co mi jest?

Gość gość
moczu było niewiele- w sensie, że jak już usiadłam na toalecie i się wysikałam, bo w majtkach miałam sucho.

Gość gość
zapalenie cewki moczowej ;)

Gość gość
A nie lepiej pójść z tym problemem do lekarza zamiast na forum pytać?

Gość gość
napisałam, że wybieram się do lekarza. Nie wiem w jakim kraju Ty żyjesz, ale w moim na wizytę się trochę czeka :o martwię się swoim stanem, a nawet boję się wyjść z domu, więc pytam :o

Oby to było tylko zapalenie , czy infekcja. Ale nie radzę lekceważyć i odkładać wizytę u specjalisty. Szukałam informacji na ten temat i trafiłam na klinikę http://skinclinic.pl/ginekologia-estetyczna/leczenie-nietrzymania-moczu-ntm/ Ja bym radziła udać się do specjalisty, chociaż po to by wykluczyć poważniejsze problemy.